(P) Ce produse de îngrijire personală să alegi pentru copii?

 Tu cât de multă atenție aloci alegerii unor șervețele umede copii? Responsabilitatea și atenția la detalii ar trebui să devină principiile cu ajutorul cărora să evaluezi caracteristicile loțiunilor, cremelor și mai ales a șervețelelor. Pe piață există o paletă diversificată de alternative care nu pun accent pe felul în care se simt micuții sau impactul asupra mediului înconjurător. Câte-n lună și-n stele este unic importator și distribuitor în România a produselor oferite de Naif, un brand care pune accent pe experiențe plăcute. Însă, avantajele pe care le oferă nu se opresc aici:

–   Creează opțiuni inovative – Peste 90 la sută din șervețelele pentru bebeluși sunt fabricate din plastic de unică folosință. Nu numai ambalajul, ci și șervețelele. Tocmai de aceea, Naïf a introdus pe piață șervețele pentru bebeluși fără plastic, din grijă și iubire pentru pielea sensibilă.

–   Utilizează materiale calitative – S-au făcut o mulțime de cercetări în legătură cu toate ingredientele nocive pe care le conțin șervețelele pentru bebeluși, cum ar fi parfumul și alergenii. Produsele oferite de Naif sunt realizate din lemn de eucalipt. Loțiunea din șervețel constă în 99 la sută apă. Procentul rămas de 1 este de glicerină (ulei vegetal), hidroxiacetofenonă, benzoat de sodiu (conservant de sare) și un acid citric. Deci, nici urmă de uleiuri minerale, conservanți chimici sau alte substanțe chimice puternice. Și fără alcool și parfum.

–   Este în pas cu noile directive SUP – Uniunea Europeană a adoptat European Single Using Directive care vizează efectele nocive ale materialelor din plastic. Directiva intră în vigoare la 3 iulie 2021. De atunci, sunt interzise farfuriile și tacâmurile. De asemenea, vor apărea prescripții pe ambalajul șervețelelor pentru bebeluși. Ar trebui să se precizeze cărui tip de deșeu aparține, informații despre materialele plastice din produs și ce efecte au asupra mediului.

–   Funcționează după principii durabile – Ce poate fi mai important decât siguranța mediului înconjurător? Totuși, în fiecare secundă, aproximativ 800 de kilograme (804440 grame) din plastic ajung în natură, din cauza șervețelelor care conțin plastic. Pastă de lemn din care sunt confecționate șervețelele este transformată într-o fibră biodegradabilă. Procesul de descompunere se realizează rapid, în termen de 8 până la 10 săptămâni.

–   Adoptă acțiuni de conștientizare și educare – De asemenea, servețelele umede sunt 90% responsabile pentru blocajul de canalizare din cauza grăsimilor și mizeriei acumulate. Mai apoi, ajung în râuri și oceane. Tocmai de aceea, Naif îndeamnă adoptarea unei conduite în ceea ce privește aruncarea șervețelelor la gunoi.

–   Acordă atenție pielii delicate a micuților Articole cosmetice de îngrijire copii, distribuite doar de Câte-n lună și-n stele în România respectă caracteristicile pielii sensibile a micuților. Sunt realizate special pentru a se mula pe specificitatea fiecărui tip de piele. Ingredientele naturale sunt răspunzătoare pentru determinarea rezultatelor de succes. De asemenea, riscul apariției infecțiilor sau alergiilor este redus semnificativ. Atât tu, cât și prichindelul tău vă veți bucura constant de clipe liniștitoare și relaxante.

Naif este unul dintre brandurile atente la fiecare detaliu în parte atunci când vine vorba de experiențele micuților.

Mizează întotdeauna pe alternative prietenoase cu mediul înconjurător și capabile să influențeze pozitiv evoluția copilului tău!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau