(P) Ce rochii de seara sa porti daca mergi insotita de bebelus la o nunta

Majoritatea dintre noi iubim nuntile. Sunt petreceri unde se mananca mancare buna, se asculta diferite tipuri de muzica, se danseaza si toata lumea se distreaza. Totusi, cand esti mamica este destul de complicat sa mergi la o nunta daca nu ai pe nimeni care sa stea cu copilul. De aceea, pentru a nu refuza invitatia, inevitabilul se produce – trebuie sa iti iei bebelusul cu tine si sa ai grija de el intreaga noapte. Nu mai este un secret pentru nimeni ca nu este o misune foarte usoara, mai ales cand vine vorba despre vestimentatia pe care poti sa o adopti. Ce rochii de seara sunt potrivite intr-o asemenea situatie? Va trebui sa te imbraci comod ca sa ai grija de copil, dar acest lucru presupune ca trebuie sa renunti la partea stilistica? In niciun caz – noi te invatam ce rochii de seara sunt potrivite intr-o asemenea situatie!

Rochia de seara Arraya Black

La o nunta iti poti permite sa fii cat de stralucitoare iti doresti. Chiar daca trebuie sa iti iei bebelusul cu tine, nu inseamna ca trebuie sa renunti la ideea de a arata spectaculos. Noi iti recomandam modelul Arraya Black de la Bogas. Croiul de tip sirena al acestei rochii de seara, contrastul dintre verdele smarald si negru, precum si decolteul superb sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a putea spune ca esti o mamica super sexy. In plus, lungimea sa iti permite sa porti atat incaltaminte cu toc, cat si o pereche de balerini comozi, pentru ca nimeni nu va vedea ce ai in picioare. O gasesti in magazinul online Bogas.ro, la pretul de 349,99 Lei, redusa de la 589 Lei.

Rochia de seara Gaianes

Este clar ca rochiile de seara cu decolteu adanc sunt secretul mamicilor. Pe langa faptul ca iti permit sa alaptezi in orice moment, iti pun in evidenta bustul impresionant pe care il ai datorita sarcinii. Modelul Gaianes de la Bogas are un model tineresc si foarte comod, care nu iti va restrictiona miscarile. O poti purta cu o pereche de ciocate sau cu o pereche de pantofi sport. Nuntile nu mai inseamna demult tocuri stiletto si sandale fine, asa ca permite-ti sa porti orice iti doresti. In plus, poate chiar o sa prinzi o mica pauza si o sa iesi pe ringul de dans. Costa 179,99 Lei, redusa de la 288 Lei.

Rochia de seara Palacio Gold\

Rochiile de seara cu bretele spaghetti sunt unele dintre cele mai seducatoare optiuni pentru un asemenea eveniment. Bogas ne propune modelul Palacio Gold realizat din paiete din tiul. Decolteul sau ametitor, croiul care iti pune in evidenta silueta, precum si decupajul adanc de pe picior sunt detalii care iti vor aduce numai cuvinte de lauda. Stii cum se spune: o femeie este chiar mai frumoasa dupa ce naste, asa ca profita de acest aspect si scoate-ti la iveala atuurile. Alege niste sandale fine cu un toc de maxim 6 cm, pentru un plus de comoditate. Aceasta rochie este disponibila pe site-ul Bogas la pretul de 349,99 lei, fiind redusa de la 589 Lei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin