(P) Ce trebuie să știi despre scaunul auto pentru bebeluș: soluții de la Nichiduță

Cei mai mulți părinți ar rămâne imobilizați dacă ar ști la câte pericole își supun copiii atunci când aceștia nu călătoresc în scaunul auto special conceput în acest sens. De fapt, numărul accidentelor care se soldează cu probleme grave de sănătate sau care duc chiar la deces este în creștere, iar neasigurarea celor mici este principalul motiv. 

Achiziționarea unui scaun auto trebuie să fie una dintre principalele preocupări ale părinților, a celor care știu că vor circula cu autovehicolul chiar și o dată după venirea pe lume a copilului. Acest articol este deci de trecut în rândul celor vor beneficia de atenție mai departe. Nu oricum, ci supus unor teste și verificări riguroase înainte de a fi scoase spre vânzare, astfel trebuie să fie acestea.

Nichiduță este unul dintre acele magazine online de profil care pun la dispoziția proaspeților părinți o linie bogată de scaune auto, ce cuprinde modele ce stau sub brand-uri populare ca Coccole, Coleto, Nova, Crocodile sau Kids Care.

Prin raportare la buget și la necesitate, cei interesați vor găsi pe Nichiduta.ro scaune auto profesionale, pentru grupe de vârstă variate: 

  • Grupa 0+ (respectiv pentru bebelușii cu greutate până la 13 kg)
  • Grupa 0-1 (dedicate copiilor care au greutatea până în 18 kg)
  • Grupa 0-1-2 (cu opțiuni pentru copii ce au până la 25 kg) 
  • Grupa 0-1-2-3 (incluzând soluții pentru copiii cu greutate până în 36 kg) 
  • Grupa 1 (pentru copii cu greutate între 9 și 25 kg)
  • Grupa 1-2-3 (când greutatea copilului este cuprinsă între 9 și 36 kg)
  • Grupa 2-3 (pentru cei mai mari, care au între 15 și 36 kg)

Scaunele auto au fost clasificate astfel pentru ca fiecare copil să beneficieze de o protecție optimă. Spre exemplu grupele care includ aceleași greutăți se diferențiază prin modele ce se adresează copiilor de înălțimi diferite. 

Mai dorite ca niciodată sunt acele scaune auto care dispun de prindere isofix. Este vorba despre protecția superioară oferită, despre stabilitatea și siguranța pe care reușește să o ofere acest sistem de prindere. Spre exemplu, modelele 4 Fix regăsite pe nichiduta.ro sunt ideale pentru părinții care doresc să realizeze o investiție unică și durabilă. Se poate folosi începând cu primele zile ale copilului și până când acesta împlinește vârsta de 12 ani. Cei care sunt interesați pot afla mai multe cu privire la această linie de scaune auto prin câteva simple click-uri, ca detaliile privind poziționarea optimă în funcție de vârsta celui mic. 

Pentru mămicile care nu vor să meargă pe varianta cromatică obișnuită, ci preferă culori specifice pentru fiecare grupă de bebeluși – fetițe și băieței, există soluții numeroase. Cele care au ajuns să spună „pana la urma am cautat online un scaun auto pentru fetița mea și am găsit exact ceea ce voiam la nichiduta.ro' sunt doar cateva dintre cele ce se declară mulțumite de produsele magazinului. 

Nu doar cu un portofoliu complex de scaune auto și alte accesorii pentru copii, dar și cu informații și ghiduri speciale privind alegerea lor, Nichiduță este un reper pentru părinți astăzi. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news