(P) Cele mai căutate modele de rochii pentru gravide

Dacă acum câțiva ani, hainele pentru femeile însărcinate semănau mai degrabă cu haine largi și costume asemănătoare unei pijamale, acum sunt înlocuite de modele de rochii pentru gravide luxoase. Dar toate modelele au un lucru în comun – confortul și ușurința purtării. Unul dintre cele mai populare articole din garderoba unei femei însărcinate este rochia. În acest sezon, designerii sugerează alegerea nu doar a unei rochii largi, ci a unui model anume. Dacă ești o viitoare mama, Felicitări! Nu există o sarcină mai plăcută pentru croitorii atelierului de croitorie Picasso, decât să coase rochii pentru femeile însărcinate. Sarcina nu este un motiv pentru a renunța la hainele frumoase și la modă și nu ar trebui să-ți ascunzi burtica sub haine fără formă.

Rochii pentru gravide la modă

În atelierul de croitorie Picasso poți comanda rochii pentru gravide la modă. Aici ți se oferă o gamă largă de modele, atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Croitorii au o vastă experiență în acest domeniu și pot realiza modele de rochii personalizate care se vor potrivi perfect și vor accentua eleganța, oferind un sentiment de libertate și confort în același timp. Și într-o rochie de gravidă de seară sau de mireasă vei arăta elegant, feminină și atractiv sexual. O comandă individuală a unei rochii de mireasă pentru o femeie însărcinată este foarte populară în atelierul de croitorie. 

Într-adevăr, în această poziție interesantă, fiecare femeie însărcinată își dorește să se îmbrace frumos și se străduiește pentru confort. Pentru ca rochiile pentru femeile însărcinate să fie cât mai confortabile, de înaltă calitate și frumoase, trebuie să se țină cont de toate aspectele, și acestea sunt trăsăturile siluetei tale și a burții în creștere și, desigur, alegerea corectă a țesăturii. Specialistul experimentat te va ajuta cu alegerea stilului, țesăturii, accesoriilor și îți va crea un model individual. Având încredere în profesioniștii din atelierul de croitorie Picasso vei primi cele mai strălucitoare și mai pozitive emoții atât de necesare viitoarei mame și bebelușului ei.

Comandă orice stil la modă

Atelierul de croitorie Picasso este întotdeauna gata să întruchipeze oricare dintre ideile tale. Nu există sarcini imposibile pentru artizanele atelierului. Aduc la viață orice idee, fie că este o rochie dintr-o imagine sau un stil pe care l-ai inventat. Comanda unei rochii pentru gravide este cel mai solicitat serviciu la atelierul de croitorie de rochii pentru femei Picasso. Poți comanda rochii de gravide pentru nuntă, rochii de seară, rochii de birou, clasice sau oricare alt stil.

Comanda individuală la o croitorie de lux, îți permite să nu te limitezi la modele de șabloane și face posibilă realizarea celor mai noi tendințe de rochii pentru gravide la modă. Croitoria la comandă este pentru cele care doresc să arate frumos și natural, chiar și atunci când sunt însărcinate. În plus, rochiile cusute la comandă se potrivesc perfect pe corp, iar acesta este avantajul cel mai incontestabil, deoarece este aproape imposibil să cumperi rochii pentru gravide din magazine, care să se potrivească perfect pe corpul posesoarei. 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin
Buton