(P) Cele mai cool modele de pantofi pentru mămici

Mămicile sunt mereu pe fugă! Fie ca merg cu cei mici în parc, că-i însoțesc la cursuri de inot sau pur și simplu se joacă în curtea casei, mamele sunt întotdeauna active. Din acest motiv, au nevoie de haine și încălțăminte comode, care să le permită mișcarea în voie atunci când traversează orașul în lung și-n lat.

Dacă vrei sa știi care sunt cele mai cool și comode perechi de încălțări pentru mamici active, ține cont de recomandările noastre!

Pantofi sport

Probabil cele mai comode încălțări pentru mămicile ocupate sunt pantofii sport. Din fericire, găsești modele variate de modele sport, de la teniși clasici și pantofi fără șiret, până la pantofi supradimensionați, cu talpă înaltă.

Indiferent de alegerea ta, soluția o reprezintă pantofii sport de calitate, precum modelele Nike, comozi și rezistenți pe toata durata purtării.

În afară de confortul pe care ți-l oferă pantofii sport, aceștia sunt extrem de versatili și pot fi purtați atât la rochii și fuste, cât și la jeansi și pantaloni. Poartă pantofi sport atunci când ai mult de alergat prin oraș sau faci mișcare cu copiii, iar picioarele tale nu vor avea de suferit.

Espadrile cu platformă

Ai fost invitată alături de copii la aniversarea unui coleg? Cu siguranță vrei să fii elegantă, însă pantofii cu toc nu-ți sunt cei mai buni prieteni atunci când ești nevoită să petreci timpul înconjurată de cei mici.

Avem soluția ideală pentru tine! Încalță o pereche de espadrile cu platformă, care-ți vor oferi un aer elegant, franțuzesc. Le poți purta cu rochii, fuste sau jeansi cu tiv nefinisat și o bluza simpla.

Sandale comode

Primavara și vara, opțiunile comode de încălțăminte sunt sandalele. Pe cât posibil, alege modele de sandale fără toc, ideale pentru sezonul cald și extrem de versatile.

Aceste sandale îți permit să te miști liber și sunt disponibile în numeroase modele. Optează pentru sandale comode din piele, cu sau fără aplicați, cu ajutorul cărora să obții cele mai moderne ținute.

Balerini

La fel de potriviți pentru confortul picioarelor tale sunt și balerinii, puși în valoare de designerii de pretutindeni. Alege o pereche de balerini cu vârful ascuțit sau decorați cu anumite detalii, pentru un plus de eleganță.

Dacă-ți place să ieși din tipare, cumpără o pereche de balerini eleganți, în două tonuri sau modele cu imprimeuri grafice. Pentru un eveniment de seară, balerinii din piele intoarsa, într-o singură culoare, reprezintă varianta optimă.

Nu știi cum să fii la modă când porți balerini? Ai grijă ca ținuta ta să fie minimalistă și croita impecabil. Pentru un outfit relaxat, poartă o pereche de balerini cu vârful ascuțit, alături de un tricou basic, un sacou cambrat și o pereche de pantaloni capri.

Cizme înalte fără toc

Pentru anotimpul rece, cizmele înalte fără toc sunt cea mai comodă alegere pentru momentele în care ai multe drumuri de făcut cu copiii. Desigur, tocul poate fi în  varianta de 3-4 centimetri, care oferă un plus de înălțime și o postură mai bună. Renunță la tocurile cui, care te vor incomoda în timpul mersului.

Când alegi cizmele, ai grijă ca acestea să fie ușor largi pe gambe, ca să le poți purta cu șosete groase pe timpul iernii. În ceea ce privește culoarea, alege nuanțe clasice de maro sau negru, cu puține catarame. Aceste modele se asortează ușor la numeroase ținute și te ajuta să creezi combinații vestimentare reușite.

Fie că alegi o pereche de teniși, balerini, cizme fără toc sau espadrile, vei beneficia de confortul de care are nevoie orice mămica activă!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin