(P) Cele mai frumoase cadouri personalizate pentru botez

Venirea pe lume a unui bebeluș reprezintă o etapă extrem de importantă în viața oricărei familii. Botezul, evenimentul obișnuit care marchează acest lucru, și odată cu el cel în care are loc, oficial, încreștinarea celui mic, este de obicei sărbătorit cu multă iubire dar și cu mult fast de către familie. Și pentru că asemenea clipe speciale se cer sărbătorite împreună cu rudele și prietenii, este cea mai potrivită ocazie pentru ca aceștia să vină cu daruri pentru cel mic, asemenea ursitoarelor din poveste.

Dar care ar fi cele mai frumoase și mai potrivite cadouri pentru botez, în așa fel încât acestea să fie cu totul speciale și să reflecte personalitatea viitoare a celui mic? Cu siguranță, printre atâtea alte obiecte practice, utile și necesare familiei se pot număra și câteva cadouri personalizate. În acest fel, ele rămân  cu siguranță pentru mai mult timp în amintirea celor din jur, iar pentru cel mic reprezintă o ocazie de a avea un cadou unic, special creat doar pentru el.

Ca să poți opta însă pentru un cadou personalizat pentru botezul celui mic trebuie să ai în vedere alegerea din timp a acestuia. În acest fel vei reuși să alegi ceva într-adevăr memorabil, special și unic. Te va ajuta în acest sens și să analizezi din timp personalitățile părinților, pentru că ele vor reflecta, cel puțin pentru început, pe cea în formare a bebelușului. 

Cele mai potrivite cadouri pentru botezul unui copil ar fi cele care pot fi inscripționate cu numele sau inițialele celui mic. Îți oferim mai jos o listă cu câteva obiecte care pot fi personalizate în acest fel. 

  1. O pătură cu monogramă

Un obiect util, practic și care va fi cu siguranță îndrăgit de cel mic este o pătură călduroasă, dintr-un material ușor și pufos. Nu puțini sunt copiii care se atașează pentru multă vreme de păturica lor preferată și o păstrează în apropiere în multe momente, nu doar atunci când dorm ci și când se joacă sau pleacă undeva alături de părinți. 

Dacă vei alege o pătură colorată în culorile roz, gri sau albastru, în funcție de sexul celui mic, o vei putea inscripționa cu o monogramă sau cu inițialele copilului. Cu cât materialul este mai ușor și mai plăcut la atingere, deci de calitate mai ridicată, cu atât mai sigur va fi un obiect plăcut, util și pe care îl va folosi cu plăcere pentru multă vreme. Deasemenea, fiind inscripționat, chiar și părinții vor păstra pentru mai mult timp acest obiect cu valoare sentimentală, și nu vor renunța la el mult timp după ce copilul a crescut și nu mai folosește respectiva păturică preferată.

   2. Hăinuțe cu inițialele celui mic pentru ceremonia de botez

Dacă dorești să alegi un cadou special pentru botez, poți opta să personalizezi cu inițialele celui mic întregul set de hăinuțe pe care cel mic le va purta în momentul în care va avea loc acest fericit eveniment. În acest fel momentul botezului va rămâne și mai memorabil, chiar dacă nu te vei număra printre nașii celui mic. 

Pentru fetițe, un tutu din voal poate fi completat cu un body și un pulăvăraș inscripționate, ambele, cu inițialele lor. Pentru băieți în schimb, tricoul sau pantalonii sunt obiectele care pot fi personalizate cu numele lor. Alege din timp cadoul sau caută un atelier care poate să îți ofere aceste servicii de imprimare personalizată a numelui.

   3. O bijuterie de aur sau argint

Printre cele mai îndrăgite cadouri care pot fi oferite la un botez se numără și un set de bijuterii. Acestea trebuie alese însă din timp, cu mare atenție, din materiale de calitate, respectiv din metale nobile, pentru a nu provoca alergii sau iritații pe pielea sensibilă a celor mici. Alege un set de cercei, un lănțișor sau o brățară potrivită, ușoară dar și suficient de rezistentă încât cel mic să nu se poată accidenta cu ele. 

Poți căuta cadourile potrivite la un magazin specializat, însă poți opta și să alegi bijuterii de aur pentru copii de la amanet deoarece în aceste locuri vei găsi cele mai avantajoase prețuri. Acestea îți oferă un raport calitate-preț în general mai bun decât magazinele clasice sau online, iar calitatea aurului este întotdeauna verificată cu instrumente speciale de evaluare de către personalul de acolo. În plus, este locul cel mai indicat dacă dorești să inscripționezi un obiect de aur de exemplu cu numele complet al celui mic.

Botezul unui copil este cu siguranță un moment unic și special atât pentru părinți și cel mic, dar și pentru cei care aleg să să alăture acestui eveniment. Fii pregătit din timp cu cele mai frumoase cadouri personalizate pentru botez, astfel încât acestea să rămână pentru multă vreme în amintirea celor care le văd și le folosesc!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news