(P) Ciorapi și dresuri pentru fetițe

Ești în căutarea unui articol vestimentar care să îți țină fetiței tale de cald atunci când afară este frig? Sau a unei perechi de ciorapi eleganți pentru un eveniment mai special? Lasă-te sedusă de colecția de ciorapi și dresuri pentru fetițe. Într-o singură culoare sau cu imprimeuri, vei găsi o multitudine de modele.

Indiferent de vârstă, este important ca fetițele să se simtă bine și confortabil în ciorapii pe care îi poartă. Drept urmare, trebuie să alegi o pereche de ciorapi de calitate pentru prințesa ta. Ciorapi groși sau subțiri, satinați sau lucioși, ai de unde alege.

Cum să alegi ciorapii și dresurile pentru fetițe

Atunci când vezi multitudinea de modele disponibile în magazinele fizice și online, realizezi că alegerea nu este tocmai ușoară. Dacă ai deja o idee în cap, dacă știi că ai nevoie de o pereche de ciorapi pentru o nuntă spre exemplu, îți va fi mai ușor. Iată criteriile pe care te poți baza în căutările tale.

Anotimpul. Iarna, dresurile și ciorapii sunt groși, protectori și calzi. Concepuți în general din lână sau bumbac sau din microfibră, ciorapii groși vor proteja picioarele fetiție tale la fel de bine ca un pantalon. Primăvara spre exemplu sau toamna, ciorapii sunt mai lejeri, mai subțiri, din materiale diferite precum bumbacul. Vara, ciorapii sunt opționali însă se pot purta la evenimente mai speciale. Sunt realizați din materiale precum poliamida.

Materialele. Bumbacul rămâne cel mai folosit material în industria textilă. Devine din ce în ce mai ușor să optăm pentru produse din bumbac bio, mai bun pentru planetă și mult mai bun pentru fete, mai ales dacă aceasta a avut probleme cu alergiile. Mătasea, lâna, cașmirul, sunt materiale nobile care lasă pielea să respire. Poliamida și nylonul sunt materiale sintetice extrem de folosite pentru dresurile mai subțiri.

Culorile. Pentru fete, cel mai mare avantaj este acela că pot purta culori vii, să opteze pentru culori mai festive decât mamele lor. Drept urmare, dacă fata ta își exprimă dorința de a purta dresuri colorate nu ai motive să o refuzi. Culoarea aleasă depinde și de vârsta fetei. Culorile au tendința să se standardizeze pe măsură ce fata crește. Colorate și festive, cu motive sau imprimeuri, mai neutre, alege culoarea dresului în funcție de gusturile fetei dar și ocazia cu care le poartă.

Alte criterii.  Anotimp, material și culoare, acestea reprezintă elemente cheie în alegerea dresurilor pentru fete. Însă, va trebui să definești și numărul de dresuri necesare, prețul maxim pe care ești dispusă să îl investești. Noi îți recomandăm, în măsura posibilităților, să optezi pentru bumbac bio.

Datorită numeroaselor modele existente, fetița ta va putea să își creeze un look super. Materialele confortabile, extrem de moi la atingere reprezintă fără îndoială un plus. Colecții Disney, dresuri cu motive sau imprimeuri, cu sclipici…ai de unde alege. Iarna, dresurile și ciorapii din cașmir sau din microfibră rămân cea mai bună alegere. Alege culoarea sa favorită și fetița ta va fi pregătită să trăiască aventuri extraordinare în aer liber, chiar și în zilele mai friguroase.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o fată și te-ai gândit la o pereche de dresuri, poți alege dintr-o colecție bogată, fie într-o singură culoare, fie cu dungi, în culori neutre sau mai vii. Fetele adoră ciorapii colorați, cu diferite motive, cu fluturași, pisici, buline sau unicorni. 

Pentru o ocazie mai festivă alege o perehe de dresuri elegante, cu sclipici pe care îi va asorta cu o rochie sau o fustă.

Există dresuri și ciorapi perfecți pentru a fi purtați zilnic la școală. Permite-i fiicei tale să profite de personajul preferat din desenele animate, alege cei mai simpatici ciorapi pentru ea.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici