(P) Construiește un dormitor pentru copii de vis – acum e șansa ta!

Când te-ai avântat ultima dată în lumea poveștilor? Cu un copil lângă tine, este mult mai ușor să îți aduci aminte de basmele copilăriei tale. Toate jocurile pe care le îndrăgeai pot fi transpuse și în viața celui mic. Este nevoie doar să îi explici regulile și să-i prezinți tărâmul de poveste. Mai apoi, ajută-l să pășească cu încredere! Pentru un prichindel, nimic nu este mai important decât prezența părinților în toate activitățile zilnice. Totuși, trebuie să știi că spațiul personal este necesar. Oricine are nevoie de intimitate, chiar și cei aflați la vârste fragede. Astfel, în locuința voastră este necesar să existe un dormitor copii amenajat corespunzător. Acolo, cel mic trebuie să beneficieze de câte un colț alocat fiecărei activități zilnice. Tu la ce design de interior te gândești pentru restaurarea încăperii? Dacă ți-ai propus să începi operațiunile de renovare, atunci, s-ar putea să fi ajuns la articolul potrivit! 

De 1 iunie, ai ocazia să câștigi un birou perfect de integrat în dormitorul piticului. Ziua Internațională a  Copilului poate aduce un zâmbet pe fața oricui! RAINBOW BLOCKS este denumirea unui mobilier camere copii conceput din mobilier la comandă. Este adecvat pentru copii cu vârste între 3 și 14 ani, pasionați de piese lego și nu doar atât. Culorile vesele pe care le conferă un dulap spațios și o comodă încăpătoare vor oferi un aer prietenos încăperii. Micuțul se va bucura de un birou nou pentru teme, studiu și creație pe care îl poți câștiga prin participarea la concurs. Mai mult, copilul va putea să le povestească prietenilor cum ați reamenajat dormitorul împreună pentru a integra biroul cu succes. Obiectele de mobilier sunt asemănătoare unor piese gigantice de jucărie și îi vor aminti piticului de activitatea preferată. Mai mult decât atât, poate face asemănări cu desene animate și personaje favorite! Dă frâu liber imaginației și ajută-ți prichindelul să pășească cu încredere și curaj în lumea copilăriei! 

Pentru a te bucura de ocazia prezentată, este necesar să participi la concursul destinat amenajării camerei copilului. Regulamentul este simplu, iar cerințele nu te vor pune în dificultate! Un Giveaway Global Design își propune să aducă fericire în viața unei familii care se mândrește cu prichindelul isteț și plin de energie! Pentru a-ți asigura un loc pe lista de posibili câștigători, fii sigur/ă că îndeplinești toate criteriile! Unul dintre pașii necesari vizează urmărirea rețelelor sociale Global Design, un pas ușor de parcurs. De altfel, prin atenția sporită pe paginile organizatorului, poți afla cine este câștigătorul în timp util! Ai șansa de a te bucura împreună cu familia de mobilă realizată din fronturi MDF cu forme atractive și design inovator. Pata de culoare oferită de fronturile vopsite îi vor asigura o energie constantă micuțului. 

Ce mai aștepți? Participă la giveaway și oferă-i familiei tale o surpriză frumoasă pentru 1 iunie! După ce ați intrat în posesia premiului, vă puteți bucura cu toții de marele câștig. Acum, vei avea un nou motiv pentru a sărbători! Cum crezi că l-ai putea înveseli mai mult pe prichindel, dacă nu prin amenajarea unei camere pe care o va îndrăgi? Ai încredere și norocul poate fi de partea ta!

Sursa foto – GlobalDesign


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie