(P) Containere termoizolante la cele mai bune preturi de la Schoeller Allibert!

De 60 de ani, Schoeller Allibert inventează, proiectează, dezvoltă și produce soluții de ambalare din plastic returnabile, fiind lider de piață și sprijinind domenii precum agricultura, industria alimentară, industria auto, industria băuturilor, producția industrială, retail și oferind servicii de pooling. Prin intermediul serviciilor complete necesare soluțiilor de ambalare din plastic returnabil, se reduc costurile de transport și ambalare, se dezvoltă neîncetat soluțiile găsite, mizând întotdeauna pe caracterul inovativ, contribuind astfel la o lume mai bună.

Atent întotdeauna la ceea ce piața soluțiilor de ambalare are nevoie, Schoeller Allibert are la bază o gamă impresionată de produse, printre care se enumeră: containere termoizolante, containere mari pliabile, boxpaleți rigizi din plastic, paleți din plastic, cutii plastic pliabile, containere stivuibile, containere pliabile pentru transportul lichidelor, turnare centrifugală, cărucioare, navete pentru băuturi, găleți pentru produse periculoase. Având clienți din întreaga lume și valorificând noile tehnologii, soluțiile de ambalare din plastic returnabil sunt mult mai ieftine, rezistente, iar opțiunile pliabile reușesc să folosească cu brio spațiul vid întâlnit la transportul de retur.

Anii de experiență i-au permis brandului să vadă modificările însemnate ale societății și să poată să vină cu soluții inovatoare care, și înainte, și astăzi, îi ajută pe diverși producători să-și poată ambala produsele în siguranță și aibă la îndemână soluții eficiente și avantajoase. Plasticul este mult mai ieftin și fiind returnabil, refolosit iar și iar, nu ajunge dăunător pentru mediu. Face față temperaturilor ridicate sau joase, poate fi spălat cu diverse soluții eficiente, fără a fi un pericol pentru produsele transportate, cu o rezistență de neîntrecut de-a lungul timpului.

Containerele termoizolante sunt soluția dezirabilă pentru produsele perisabile, care trebuie să fie menținute la o temperatură joasă sau ridicată, reprezentând o asigurare a păstrării proprietăților produselor, fără a le altera în niciun fel. Industria alimentară, de exemplu, cere o atenție sporită pentru calitatea produselor, astfel încât la utilizatorul final ele să ajungă-n maniera cea mai satisfăcătoare, iar producătorul să-i câștige (sau confirme) încrederea.

Pentru fiecare industrie în parte și, mai cu seamă pentru cea alimentară, ideile noastre de ambalare sunt soluții logistice care dețin aprobare pentru contactul cu produsele alimentare, fiind adaptate sistemelor de benzi transportatoare de mare viteză și sistemelor automate de depozitare. Fie că vorbim despre diverse cărnuri, printre care și pește, lapte și produse lactate, pâine, dulciuri, legume și fructe, containerele marca Schoeller Allibert vă vor ajuta să eficientizați depozitarea și transportul până la magazinele pe care le țintiți, cu asigurarea deplină că acestea vor ajunge la consumatorul final în deplină stare.

În limbajul afacerilor, este extrem de important ca soluțiile pe care le găsim, de la cele mai mărunte amănunte până la lucrurile esențiale, să fie viabile și să înlesnească fiecare proces, astfel încât producătorii să economisească bani și spațiu (în cazul depozitării și al transportului), iar produsele să fie în siguranță, de-a lungul drumului de la producător la consumatorul final. Deși o bună bucată de timp s-a crezut că soluțiile de ambalare din lemn sunt ecologice și mult mai avantajoase, diverși clienți au întâlnit o serie de neplăceri care s-au soldat cu pierderea unor sume importante de bani și, cel mai nefast, stricarea produselor.

În ciuda tuturor avantajelor, lăzile din lemn nu rezistă în condiții vitrege, atunci când temperaturile scad sau cresc, iar dacă întâlnesc umiditatea ori vreun dăunător contaminează și produsele. În cazul legumelor, lăzile din lemn grăbesc stricarea acestora, iar în cazul fructelor coacerea este mult mai rapidă. Lăzile din lemn nu pot fi spălate automat, cu diverse substanțe, pentru că există șansa să contamineze produsele. Sunt greu de stivuit și de depozitat și au un preț mai ridicat decât cele din plastic.

Soluțiile de ambalare pliabile și stivuibile economisesc spațiul și ușurează încărcarea și descărcarea produselor, fiind dezvoltate de către Schoeller Allibert și ca un instrument de marketing. Lucru de căpătâi pentru clienții avuți, multe dintre lăzile și containerele folosite au preluat din identitatea vizuală a brandului și acționează în prezent ca un diferențiator la raft pentru consumatorul final. Știind, din experiența propriului business, cât contează ideea de brand și cum asocierile din mintea clienților sunt extrem de valoroase, dezvoltăm pentru clienții avuți soluții personalizate, astfel încât în fiecare punct esențial al drumului de la producător la client, brandul să fie văzut și să poată fi diferențiat comparativ cu produsele concurenței.

Păstrarea calității și gustului/mirosului autentice ale produselor reprezintă o necesitate în acest domeniu. De aceea, produsele oferite sunt certificate, verificate constant și ajung să reprezinte alegerea a tot mai mulți clienți care-și doresc să eficientizeze măsurile logistice și să atingă o siguranță fără greș. Cum astăzi majoritatea proceselor sunt automate, pentru industria alimentară am dezvoltat ambalaje care susțin sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi High Bay. Totodată, vă putem oferi sisteme de monitorizare și identificare de etichete și coduri de bare RFID, eficientizând activitatea lanțurilor de aprovizionare. Prin intermediul rentabilității și a posibilității de returnare și, implicit, reciclare de la finalul utilizării, soluțiile de ambalare din plastic sunt nu doar mai ieftine, ci și un ajutor pe care vă puteți baza cu încredere.

Cu aceste produse reușiți să eficientizați o serie de proceduri care, dacă ar fi supuse problemelor, ar duce la pierderi însemnate de bani și produse, mai ales când acestea sunt perisabile. Containerele termoizolante sunt extrem de sigure pentru acestea, menținând produsele cu gusturile și aromele autentice, desăvârșind experiența cumpărării. La finalul utilizării, puteți returna fiecare produs, astfel încât, prin intermediul reciclării, să poată fi folosit iar și iar, în deplină siguranță pentru mediu!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse