(P) Criterii de alegere a unei pompe de san

Alaptarea naturala a micutului ii asigura acestuia un inceput sanatos in viata, latpele matern continand vitaminele si nutrientii necesari pentru o crestere armonioasa, din toate punctele de vedere.

Dincolo de beneficiile pe care le ofera bebelusului tau, alaptarea are o influenta notabila asupra ta, ca mama, si in special asupra sanatatii tale. vei reusi astfel sa revii la greutatea initiala mai usor si mai rapid, iar sistemul tau imunitar va deveni mai puternic. In plus, studiile arata ca femeile care au alaptat natural beneficiaza de o protectie suplimentara impotriva aparitiei cancerului la san.

Multe mamici apeleaza la pompa de san atunci cand sunt nevoite sa se intoarca la munca, insa doresc sa continua alaptarea micutului. Varietatea care exista pe piata la acest capitol, le bulverseaza pe multe mame, motiv pentru care specialistii de la kidscare.ro vin cu o serie de sfaturi si recomandari vizand caracteristicile de tinut cont pentru o alegere corecta.

Eficienta si confort la utilizare

Chiar daca unele mamici opteaza pentru pompe de san manuale, avantajele multiple ale pompelor electrice sunt de necontestat. In primul rand, sunt mult mai rapide, iar extractia laptelui este un proces care nu iti rapeste mult timp.

De asemenea, pompa de san electrica castiga detasat si la capitolul confort. Cu atat mai mult isi dovedeste eficienta in cazul femeilor cu mameloane iritatate, umflate sau dureroase. Pe langa confortul oferit la utilizare, o pompa de acest tip prezinta si un gard mai inalt de igienta, intrucat nu permite aerului sa patrunda in laptele matern. Astfel, alimentul preferat al micutului din primele 6 luni de viata este pe deplin sanatos, fara germeni sau alti microbi.

O pompa de san KC103 te ajuta sa extragi laptele rapid si fara durere. Se distinge de restul modelelor existente pe piata prin faptul ca imita cu fidelitate suptul copilului, astfel ca procesul de extrage al laptelui este unul placut.

Gradul de silentiozitate

Orice mamica stie ca nu exista o ora anume pentru a pune pompa in functiune. Conteaza mult felul in care se simte mama. Asadar, poti apela la pompa cu cateva ore inainte de a hrani bebelusul, daca stai acasa cu el, insa nu vrei sa il alaptezi. In schimb, poti sa folosesti pompa imediat dupa hranirea celui mic, daca simti ca mai ai suficient lapte. In acest fel, ii asiguri si masa de mai tarziu.

Totusi, sunt momente in care vei fi nevoita sa folosesti pompa cu micutul in camera, atunci cand acesta doarme si ai un ragaz. Vei aprecia in aceste situatii o pompa care nu produce mult zgomot, pentru a nu tulbura odihna bebelusului.

Gama de pompe electrice de san de la Kidscare a castigat aprecierea publicului la scara larga nu doar pentru performantele sale, ci si pentru silentiozitatea la utilizare. Astfel, poti folosi cu succes pompa in timp ce copilul doarme, fara teama ca ii vei deranja pretiosul somn.

Durabilitate

Nu in ultimul rand, te va interesa si durabilitatea produsului pe care l-ai achizitionat. Modelele de la Kidscare sunt complexe, includ functii din cele mai diverse, iar durata de viata este lunga. Mamicile interesate sa extraga o cantitate cat mai mare de lapte si intr-un timp cat se poate de scurt, pot avea in vedere modelul de pompa electrica Dubla Kidscare KC106.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul