(P) Cu pictura pe numere copiii nu se plictisesc! Descoperiți Pictorul Fericit!

În perioada de vacanță cei mici se simt mai liberi cu programul, au parte de joc și joacă toată ziua. Asta până când încep să se plictisească de tot ce au acasă și de scurtele episoade de plecat de acasă. Sunt parcă setați să descopere ceva nou și nu este nimic de blamat în asta, dat fiind că au creierul în dezvoltare și au nevoie de stimulare în acest sens. Caută mereu ceva nou de făcut. 

Când copilul bate cu bățul în balta cu apă, când privește parcul fără chef și dă toate semnele posibile de plictiseală este nevoie de intervenție. Desigur, sună distractiv să îi căutați noi jocuri, însă la fel de bine și o notă creativă ar putea face parte din viețile voastre. O activitate perfectă pentru cei mari și cei mici este pictura pe numere. Picteaza pe numere tablouri cu pasari și te vei simți liber ca pasărea cerului, pictează cele cu animale și vei simți o energie fantastică. Arta înseamnă libertatea de a trăi parcă într-un univers paralel cu banalul cotidian! 

Pictura pentru copii, cu final reușit 

Chiar dacă cel mic nu este un mic Picasso sau nici măcar nu are o atracție deosebită pentru acest gen de activitate creativă, pictura pe numere promite să fie diferită. În primul rând, atrage curiozitatea. În al doilea rând, este ușor de făcut și nu în cele din urmă promite un rezultat garantat. Adică un tablou perfect. 

Pentru a picta pe numere este nevoie de puțină disponibilitate, ceva răbdare și atenție și o simplă corespondență realizată între numere și culori. De restul nu vă preocupați, căci un kit complet de pictură de la Pictorul Fericit le include pe toate. Acest site pune la dispoziția doritorilor pânza de bumbac întinsă pe șasiu, tot setul de culori, set de 3 pensule și mockup. Fiecare colet include și bonusuri, reduceri ce pot fi aplicate la următoarele comenzi. 

În cazul picturilor pe numere pentru copii vorbim despre tablouri de dimensiuni de 30×40 cm. Acestea au un grad de dificultate mai scăzut, însă tematică diversă, deși predomină cele cu animale ori personaje. Sunt viu colorate și atractive. Finalizate, acestea pot fi expuse imediat, fără să fie nevoie de aplicarea vreunui strat de protecție sau de înrămare. Iată deci, pictura pe numere poate fi un proiect do it yourself, un mod inedit și practic prin care copiii își pot picta decorațiunile camerei. 

De artă nu ne plictisim niciodată! 

Este greu de ținut în frâu un copil cu energie multă, de mulțumit un copil curios, de distrat orice copil care în vacanța de vară își dorește să facă mereu altceva. Însă de pictat și de artă în general nu se va plictisi niciodată. Terapia culorilor și plăcerea de a picta vine la pachet cu experiența interesantă de a da viață unei decorațiuni. 

Descoperiți Pictorul Fericit și ofertele sale, din pagina oficială. Descoperiți plăcerea de a picta! 

Contact: 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

[email protected] 

0754 459 540


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse