(P) Cum alegem produse de îngrijire pentru bebeluși?

Proaspetele și viitoarele mămici empatizează cu nevoia de a alege cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși și copii. Punctează fiecare detaliu tehnic, de pildă în cazul periuțelor de dinți electrice pentru copii de pe Oralshop.ro, dar nu uită nici de efectele secundare ale pudrelor, cremelor, loțiunilor sau chiar suplimentelor alimentare administrate micuților din primele luni de viață.

Mămicile nu se nasc învățate, dar învață cum să aleagă produsele potrivite

Atât pentru copii, cât și pentru ele însele. Așa cum aflăm din diferite cărți, maternitatea reprezintă o perioadă extrem de înfloritoare în viața oricărei femei care devine mamă, dar și una în care prioritățile li se schimbă. Din acel moment, doar copilul contează, petrecând ore în șir documentându-se cu privire la cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși și prea puțin cu privire la cosmetice și produse de îngrijire pentru mămici.

Din fericire, soluția este portalul de beauty Bebeautiful.ro, care oferă sugestii, recomandări și selecții ale celor mai calitative produse de îngrijire. Cum timpul este limitat pentru o proaspătă mămică, aici găsiți informațiile de care aveți nevoie în vederea alegerii unor produse de îngrijire și make-up. Îngrijirea personală nu trebuie clasată pe locul secund, ci împăcată cu atenția alocată celui mic.

Dinții bebelușului merită cu adevărat o îngrijire specială

Dantura bebelușilor constituie un subiect extrem de important, aceasta formându-se chiar din faza în care aceștia încă se află în burtică. Importantă este, însă, îngrijirea de mai târziu, când copiii depășesc vârsta de trei ani, dinții de lapte încep să apară și unii chiar încep să fie înlocuiți cu dentiția definitivă.

Un prim pas în desăvârșirea sănătății orale a celor mici este alegerea unor periuțe de dinți electrice pentru copii cu timer și Quadpacer de pe Oralshop.ro, funcții menite să perfecționeze periajul dentar, dar și să eficientizeze eliminarea bacteriilor vinovate pentru apariția prematură a cariilor. Totuși, mămicile nu trebuie să omită importanța propriei sănătăți orale, mai ales în perioada maternității, perioadă în care, din cauza schimbărilor care survin la nivelul organismului, le poate fi afectată structura și sănătatea dinților.

Așadar, în cazul în care vă regăsiți în postura de proaspete mămici, iată câteva fapte și cifre care arată de ce este vital să alegeți periuțe de dinți electrice pentru copii încă de la vârste fragede:

  • Carierea este o boală infecțioasă – de fapt, este cea mai frecventă boală cronică din lume;
  • Aproximativ 23% dintre copiii cu vârstă cuprinsă între 2 și 5 ani dezvoltă carii la dinții de lapte;
  • Potrivit studiilor, copiii care dezvoltă carii la dinții de lapte sunt mult mai predispuși să dezvolte carii la dinții definitivi; acestea pot duce la tot felul de probleme dentare;
  • Aproximativ 20% dintre copiii cu vârstă cuprinsă între 6 și 8 ani au o carie dentară netratată;
  • Copiii cu carii dentare pot prezenta durere, împreună cu dificultăți de a mânca și vorbi și pot avea probleme în a se concentra asupra activităților școlare și a altor activități;
  • Dacă sunt lăsate netratate, cariile dentare pot duce la un abces, un tip de infecție orală care poate necesita tratament de urgență;
  • Un dinte primar lipsă poate provoca erupția dinților permanenți în locuri greșite; tratamentul ortodontic poate fi necesar pentru a rezolva problema.

Ce puteți face pentru a vă ajuta copiii să-și păstreze dinții primari sănătoși și să evite apariția cariilor? Strategiile de prevenire a cariilor dentare includ restricționarea (sau eliminarea) accesului copilului la alimente și băuturi zaharoase, asigurându-vă că urmează cu strictețe o rutină de îngrijire orală cu o periuță de dinți electrică pentru copii și vizitează periodic medicul dentist pentru verificări și curățări profesionale.

Ce mămică nu se preocupă de alegerea celor mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși? Prioritizarea binelui micuților este pasul făcut de proaspetele mămici, însă puteți învăța să căutați produse pentru dumneavoastră și cel mic cu un minimum de efort. Totul, pentru a vă putea aloca întreaga atenție și preocupare prichindeilor care vă fac viața mai frumoasă zi de zi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Anunturi