(P) Cum îți ajuți copilul să doarmă? Alege lenjerii de pat cocolino!

Copiii sunt cel mai frumos dar pe care viața îl poate oferi. Cu toate acestea, să fii părinte nu este cea mai ușoară „meserie' din lume din moment ce acest rol implică foarte multă responsabilitate. Trebuie să ai grijă de somnul, vestimentația și alimentația celui mic pentru a te asigura că el va crește mare și voinic.

În ceea ce privește programul de odihnă, orice părinte știe că somnul este esențial pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă. Însă copiii nu se bucură întotdeauna când vine ora de culcare, ceea ce poate îngreuna acest proces. În cele ce urmează, vei descoperi câteva trucuri care te vor ajuta să schimbi modul în care copilașii percep ora de culcare.

  1. Alege lenjerii de pat cocolino

Dormitorul, a cărui piesă centrală este patul, joacă un rol esențial pentru modul în care copilașii se raportează la ora de somn. Dacă vei opta pentru lenjerii de pat cocolino, îi vei oferi puișorului tău tot confortul de care are nevoie pentru a se odihni corespunzător. De asemenea, atingerea acestor produse este moale și pufoasă, având în vedere că materialul din care sunt confecționate amintește de jucăriile de pluș.

Mai mult, atunci când alegi lenjerii cocolino, ai grijă de sănătatea copilașului tău. Acestea au proprietăți antialergice, care îl feresc pe micuț de diferite iritații ale pielii ori de alergiile de sezon. Totodată, sunt termoizolante, oferind temperatura optimă pentru un somn sănătos pe tot parcursul nopții, indiferent de anotimp.

Nu neglija aspectul lenjeriilor alese! Dacă achiziționezi lenjerii de pat cocolino din magazinul online Patul Meu, vei avea parte de o gamă diversă de produse, cu imprimeuri simpatice, de care cel mic se va îndrăgosti pe loc.

Optează pentru imprimeurile cu prințese, roboței, desene animate, mașinuțe sau pentru cele cu sistemul solar. Când cei mici vor vedea personajele lor preferate, îți va fi extrem de ușor să îi convingi să meargă la culcare.

  1. Cumpără pijamale simpatice

Pe lângă alegerea unor lenjerii de pat cocolino, care să îl facă pe micuț să se simtă îmbrățișat de jucăria sa preferată, este important să alegi pijamale pentru copii confortabile, cu un imprimeu vesel și colorat. Astfel, micuții vor aștepta cu nerăbdare momentul în care trebuie să îmbrace hăinuțele lor preferate!

  1. Creează un ritual în jurul orei de culcare

La fel ca adulții, și copiii pot adormi mai ușor atunci când există un ritual care să le amintească de faptul că a venit momentul să încheie ziua și să se pregătească pentru odihnă. Când se lasă seară, încearcă să reduci lumina din casă și apelează doar la o lampă aprinsă lângă pat.

De asemenea, nu uita de minunata poveste de culcare! Învelește-l pe micuț în lenjerii de pat cocolino, alege o carte de povești cu ilustrații simpatice și citește-i din aceasta până când începe să îl fure somnul. Cărticica este o idee foarte bună și prin prisma faptului că te ajută să lași deoparte device-uri precum televizorul, tableta și altele, care nu fac decât să îl țină treaz pe cel mic.

Respectă recomandările de mai sus, iar ora de culcare va deveni un moment de relaxare, pe care cel mic îl va aștepta cu nerăbdare. Alege produse de calitate premium și poți fi sigură că micuțul tău va crește sănătos și voinic, plin de energie și bună dispoziție!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse