(P) Cum porți sneakerșii albi – ghid pentru bărbați

Fără categorie

Adidașii și-au depășit condiția de simple elemente componente ale echipamentului sportiv și au cucerit podiumurile în colecțiile designerilor celebri. Sneakerșii, în special cei albi, au devenit acum un simbol al stilului și chiar al opulenței, aceste valori fiind subliniate atunci când sunt asortați în outfit-uri pe măsură. 

Cea mai bună parte la adidașii albi? Versatilitatea lor! Aceștia pot fi purtați în diverse combinații vestimentare, reprezentând esența stilului masculin de stradă. 

Look inspirat de Steve McQueen

Converse sau Lacoste sunt două dintre brandurile care oferă modelul de teniși albi din pânză Jack Purcell. Cu ajutorul acestora poți recrea un look retro, din anii 50. Asortează acești sneakerși cu pantaloni chinos și cu un tricou polo și adaugă o pereche de ochelari de soare. Regula de bază pentru reușita acestei ținute? Fără șosete!

Sneakerșii albi, un 'respiro' al stilului minimalist

Ești adeptul stilului vestimentar minimalist? Acest nou trend este cât se poate de potrivit pentru bărbații dinamici, preocupați de stilul lor vestimentar. Și de data aceasta pantofii sport albi reprezintă baza ținutei, o alegere care salvează o un outfit all black care, de altfel, ar fi destul de banal. Acest tip de încălțăminte reprezintă o ușoară evadare din ideea de uniformitate pe care o transmite trendul minimalist. Cu atât mai mult, combinația dintre o vestimentație monocromă și o pereche de sneakerși albi este potrivită pe timpul zilei, când all black este o alegere destul de neadecvată. Fie că optezi pentru adidași albi high top sau normali, folosește-te de cămăși, paltoane și pantaloni conici. 

Its a match: costum, tricou și sneakerși

Ai experimentat până acum ținutele care integrează pantofii sport și costumele? Costum, tricou și o pereche de sneakerși clasici, albi – o combinație perfectă pentru un bărbat care vrea să fie elegant și cool în același timp. În plus, vorbim despre un look confortabil, pe care îl poți purta într-o mulțime de ocazii. Dacă nu ai încă în colecția personală o pereche de pantofi sport albi, vezi oferta celor de la b-mall.ro. 

Pariul sigur: sneakerși albi și jeanși conici

Legat de moda masculină, un alt look cheie în orice sezon este cel format dintr-o pereche de jeanși conici de calitate, un tricou și o jachetă și, desigur, cireașa de pe tort: sneakerșii albi. Fie că mizezi pe modelele din pânză sau din piele, cu ajutorul pantofilor sport albi vei obține un outfit modern, cool și degajat. În ceea ce privește nuanța blugilor, ai la dispoziție mai mult variante; jeanșii albaștri, clasici, cei negri sau pe cei prespălați. Dacă vrei să reinterepretezi look-ul autentic preferat de americani în anii 90 poartă jeanși cu croi drept și rulează tivul. Nu uita să adaugi o curea din piele și o cămașă din denim, pe deasupra unui tricou simplu, alb. 

Fără doar și poate, pantofii sport albi sunt un must-have în garderoba oricărui bărbat bine îmbrăcat. Asortează-i în combinații inedite, alături de costume, poartă-i cu jeanșii preferați și integrează-i în ținute smart-casual cu pantaloni chinos. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din