(P) Cum să alegi adidași pentru copii? Ce să-ți amintești când ii cumperi?

Iată că după o lungă perioadă de stat în casă, avem parcă în sfârşit ocazia de a lua o gură de aer. La fel şi copiii noştri dragi, care au suferit atât de mult în pandemie, fiind privaţi de viaţa socială de care au atâta nevoie. Și totuși, lucrurile revin usor-usor la normal…

Cum alegi adidaşi pentru copii?

Regulile sunt reguli însă, iar ele trebuie să fie respectate, pentru că iată, o dată cu respectarea lor a survenit şi o veste bună: copiii s-au întors în grădiniţe şi şcoli. Cum sezonul de primăvară va începe curând, ai un motiv de a reîmprospăta garderoba celor mici, începând cu adidasi copii! În rândurile următoare ne-am propus sa descoperim cum alegi corect adidasi copii.

  1. Materialul: ce fac, în general, copiii? Sunt activi, au energie, aleargă, se bucură, efectiv sunt un boom de energie pozitivă şi de voie bună. Ce înseamnă acest lucru pentru părinţi? Înseamnă că trebuie să fie foarte atenţi atunci când aleg încălţămintea şi hainele copiilor. În ceea ce priveşte adidaşii copii, aceştia trebuie să fie confecţionaţi dintr-un material care permite pielii să respire, în primul rând. Pielea este o alegere perfectă în acest sens, fiind foarte flexibilă, rezistentă. În plus, ea se mulează perfect pe forma piciorului şi permite pielii copiilor să respire. Dacă vremea nu este una ploioasă, adidaşii pentru copii pot fi confecţionaţi şi din pânză. Aceştia sunt foarte uşori, durabili şi extrem de permisivi atunci când vine vorba de a-i curăţa! Ştim că acesta este un lucru îmbucurător pentru tine!
  2. Confortul: un copil trebuie să se simtă confortabil cu tot ceea ce poartă, mai ales cu adidaşii! Aceştia trebuie să confere un suport adecvat piciorului, în special atunci când îi alegi pentru copilaşi cu vârste mici, aflaţi într-o continuă dezvoltare ale capacităţilor motorii. 
  3. Mărimea – selectarea adidaşilor perfecți  pentru copii este un aspect pe care trebuie să îl analizezi cu multă atenție. O pereche de pantofi sport prea mari, pot determina împiedicările accidentale, prea mici produc dureri, iar cel mic va refuza să mai poarte. Pantofii sport trebuie aleşi pe măsură potrivită pentru a putea fi exploataţi corect. 

Cum măsori corect piciorul atunci când faci comanda online?

Pentru că modalitatea de a comanda online ne scuteşte de drumuri şi este foarte la îndemână pe perioada pandemiei, iată câteva sfaturi utile pentru a achiziţiona mărimea perfectă de adidaşi pentru copii:

  • Copilul se încalţă cu şosete, de preferat nu foarte groase;
  • Se aşează în picioare, cu ambele picioare pe câte o foaie albă de hârtie;
  • Cu ajutorul unui instrument de scris, marcaţi vârful degetului mare şi zona unde se termină călcâiul;
  • Lungimea dintre cele două puncte reprezintă mărimea piciorului; uneori, un picior creşte mai repede decât celălalt, se alege mărimea mai mare;
  • De preferat este ca măsurarea să ia loc seara, când greutatea corpului este dispusă în mod egal.

Dacă tot am discutat despre cumpărături online, să ştii că pe site-ul CCC găseşti foarte multe modele de adidasi pentru copii. Dacă preferi să ieşi la shopping, poţi merge în magazinele fizice. Raportul calitate-preţ este unul extrem de bun, iar dacă preferi să comanzi online, totul este foarte simplu la ei pe site. Acum ştii şi exact să măsori piciorul copiilor, deci te vei descurca de minune! 

În final trebuie precizat că pantofii pentru copii nu sunt doar accesorii cu stil, sunt piese funcționale care cresc starea de confort. Când vorbim de copii, este important să se țină seama de preferințele personale. Unii pitici prefera adidaşi cu luminiţe integrată, alții vor adidaşi care se simt bine sunt şi copii pentru care modul de încălţarea pantofilor este important. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici