(P) Cum sa alegi hainele pentru copilul tau si de unde

Chiar daca sunt mici, si copiii pot fi pretentiosi atunci cand este vorba despre imbracaminte, asa ca trebuie sa te asiguri ca vei cumpara hainele potrivite pentru ei, care sa se plieze pe gusturile si necesitatile lor. De la o anumita varsta, cei mici adora sa isi aleaga singuri stilul si look-ul. De aceea, a imbina design-ul preferat al copilului cu ceea ce tu consideri confortabil si practic reprezinta un proces destul de delicat. Lasa-l pe cel mic sa isi aleaga hainele, insa sub supravegherea ta. Intregul proces poate fi unul amuzant, atat pentru tine ca parinte, cat si pentru copil, pentru ca veti petrece impreuna timp de calitate si, desi poate nu stii, astfel ii oferi o importanta lectie: cum sa ia decizii. Lasandu-l pe cel mic sa isi aleaga in mare masura hainele, il vei incuraja, de asemenea, sa scoata la iveala propria personalitate in ceea ce priveste stilul personal si astfel sa se exprime inca de la varste foarte fragede.

Indiferent daca te afli in punctul in care il ajuti pe cel mic sa isi aleaga hainele sau ii cumperi articole vestimentare unui bebelus, sunt cateva aspecte pe care tu va trebui sa le iei in considerare. Iti doresti sa stii cum si de unde sa alegi cele mai bune haine pentru el? Afla in cele ce urmeaza ce trebuie sa faci.

De unde poti cumpara haine de calitate?

Desi sunt multe magazine de unde poti alege, recomandarea noastra de acum este un webshop cool, descoperit de curand, unde ai o noutate absoluta: poti returna hainele in 100 de zile. Este vorba despre Kidlet, magazinul online de unde poti achizitiona haine copii ieftine, la moda si adorate de pitici. Desigur, magazinul iti ofera si alte beneficii. Hainele pentru copii sunt de calitate, ai o gama divesificata, sunt disponibile articole pentru toate categoriile de varsta (de la bebelusi pana la adolescenti), si mami, si tati isi pot lua haine de aici, reducerile sunt o obisnuita, sunt haine de la brand-uri consacrate si multe alte lucruri extraordinare pe care orice parinte le va adora. Daca dai un search pe net si cauti Kidlet pareri' vei gasi numai review-uri pozitive de tipul: Baietelul meu este in plina perioada de crestere, hainele ii raman mici vazand cu ochii. Noroc cu Kidlet, au mereu produse noi, in orice marime, de fiecare data cand intru gasesc cel putin o hainuta pe care sa o cumpar', spune M.P.

Cum si de ce poti cumpara, cu incredere, haine de pe Kidlet?

In primul rand, calitatea materialelor este extraordinara. Alegand materialul potivit reprezinta un factor important cand decizi outfit-ul. Hainele de aici, desi sunt la preturi foarte mici, sunt rezistente la purtari constante. Stim cu totii ce inseamna o pereche de blugi copii folositi la joaca. Pete multe si uzura! Cu blugii de la Kidlet nu te vei teme ca se rup dupa 2-3 purtari. Vei vedea ca vor rezista multiplelor purtari si spalari. Nu este acesta visul oricarei mame? Desigur, daca s-ar putea mari si odata cu varsta copilului, ar fi excelent, insa mai trebuie sa treaca 50-100 de ani pana cand vom avea astfel de imbracaminte. Pana atunci, solutia ideala pentru tine este Kidlet, locul unde produsele sunt ieftine si chiar daca puiul tau creste vazand cu ochii, nu vei simti cheltuiala. In plus, la magazin, vei gasi haine adaptate fiecarui anotimp. Si tu, si copilul tau veti avea garderoba dorita cu o investitie minima. Daca respecti instructiunile de spalare si de calcare, vei avea hainutele numai bune de dat si la verisorii mai mici.

Hainele de la acest magazin, daca citesti pareri Kidlet, sunt extrem de confortabile si, datorita materialelor de calitate, nu vei avea probleme cu pielea sensibila a copiilor. Cei mici au nevoie de imbracaminte din materiale cat mai naturale. Magazinul ofera doar haine de acest gen, deoarece pentru echipa de aici nimic nu este mai important decat siguranta si bunastarea copiilor.

Vorbeam mai sus despre brand-uri. Daca noi, adultii, avem preferinte pentru anumite brand-uri atunci cand cumparam haine, sa nu crezi ca cei mici nu au acelasi obicei. Hello Kitty, Barbie, Batman, Minnie Mouse , My Little Pony, Spider Man, Avengers sunt dora o mica parte din ceea ce doresc copiii. Pe Kidlet vei gasi haine cu aceste logo-uri si multe altele. Orice isi va dori copilul tau, vei gasi aici.

Hainele de la Kidlet au un design practic. Sunt usor de imbracat si dezbracat. In acest fel, copiilor trecuti deja de 3 ani le va fi usor sa se imbrace, pe cat posibil, singuri, devenind astfel mai independenti, trasatura extrem de importanta pentru viitorul lor ca adulti.

A alege haine pentru copii poate fi un proces dificil, dar poate fi si distractiv. Alegand intelept, folosind sfaturile de mai sus si incorporand in toate acestea personalitatea celui mic si propria ta experienta, vei avea rezultate uimitoare si haine de cea mai buna calitate pentru puiul tau.

Propuneri pentru parintii de baietei

Nu numai micile printese trebuie sa fie cochete, ci si baieteii. Sarbatorile Pascale sunt aproape si Iepurasul trebuie sa le aduca celor mici hainute. Iata cateva idei pentru micii strengari:

Vara este aproape si zilele cand cei mici vor zburda prin parcuri, la joaca, sunt aproape. O pereche de jeansi trei sferturi ofera mobilitatea perfecta copilului tau. Alege o culoare deschisa, precum galbenul, pentru a fi la moda.

Ramanem tot la capitolul pantalonasilor scurti. O pereche de pantaloni din material usor sunt perfecti pentru zilele foarte calduroase. Sunt eleganti si pot fi purtati atat la joaca, cat si la o plimbare in oras.

Celui mic nu trebuie sa ii lipseasca perechea de jeansi. Acestia pot fi purtati la orice ocazie si in orice situatie. La scoala, la gradinita, la petreceri, jeansii sunt solutia ideala si obiectul vestimentar pe care il poti asorta cu orice.

Vara va veni, inevitabil, cu mersul la piscina sau la plaja. De aceea, nu uita sa ii cumperi celui mic, inca de acum, o pereche de pantaloni speciali. Cei din imagine sunt moderni, cu un imprimeu amuzant si sunt confectionati dintr-un material ce sa va usca usor.

Cred ca orice baietel stie de Star Wars. Seria de filme produse de Gorge Lucas a fost, inca de la sfarsitul anilor ‘70, un blockbuster ce a incantat generatii intregi. Asa ca, nu ai cum sa nu iti rasfeti pustiul cu un tricou cu aceasta franciza. Tricoul cu Capitanul Cassian Andor este tot ce le trebuie celor mici.
Tot din colectia Star Wars, ii mai poti alege celui mic un tricou cu partea intunecata a Fortei. Vei avea imaginea lui Darth Vader, Star Destroyer, Orson Krennik si cativa soldati imperiali. Ce poate fi mai cool pentru un copil? Acest tricou este de culoare rosie si poate fi asortat cu usurinta cu orice tip de pantalon.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie