(P) Cum să-i asiguri bebelușului tot confortul din primele zile de viață

Peste puțin timp mica minune din viața ta va veni pe lume, așa că trebuie să dai zor și să-i pregătești camera cu toate cele necesare. Sigur ți-ai făcut liste cu tot ce ai nevoie să cumperi pentru a-i asigura cele mai bune condiții de cum ajunge la el acasă. Te ajutăm și noi cu o serie de sfaturi utile despre cum să-ți fie mai ușor să pui la punct toate detaliile pentru camera lui!

E bine să-i amenajezi copilului un spațiu doar al lui. Fie că-i pui la dispoziție o cameră întreagă, fie că-i amenajezi un colțișor la voi în dormitor, asigură-te că-i vei face un spațiu confortabil și prietenos, în care micuțul tău să se simtă bine încă din primele zile de viață. Iată care sunt lucrurile și obiectele necesare de cum vii cu bebe de la maternitate!

 1.Pătuțul și o saltea de calitate

Este piesa principală de care are nevoie nou-născutul indiferent că-l vei culca în camera lui sau cu voi în cameră. Pe lângă aspect, care trebuie să fie unul pe placul tău asigură-te că-i cumperi un pătuț de calitate, dotat cu o saltea bună, un exemplu în acest sens fiind salteaua ortopedică pentru bebeluși creată de Pierre Cardin, de la Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor. Centrul din spumă Elioform asigură o creștere armonioasă a oaselor bebelușului. Modelul BABY PIERRE CARDIN prezintă o latură din lână pentru iarnă și una din bumbac pentru vară și oferă confort pe tot parcursul anului. Materialul textil este semnat de celebrul designer Pierre Cardin și este fabricat din bumbac 100% pentru un somn sănătos. 

2.Masa de înfășat

Are o importanță majoră în primele luni de viață, când îi vei schimba scutecul de unică folosință de nenumărate ori și dacă ții la sănătatea lui, dar și a spatelui tău, atunci ar fi bine să o achiziționezi. Alege un model cu sertare bine compartimentate, în care să pui obiectele necesare: scutece de unică folosință, creme pentru iritații, prosopele, schimburi etc

3.Un dulap în ton cu pătuțul

Dulapul în care să depozitezi hăinuțele copilului este o altă piesă importantă din camera lui nouă. Îl vei umple repede încă de la început cu hăinuțe cumpărate atât de tine, care nu te vei putea abține să nu-i iei tot ce vezi în magazine, dar și cu hăinuțele primite de la rude și prieteni apropiați.

4.Gadgeturi importante

Vei avea nevoie în primul rând de un videofon pentru a urmări ce face atunci când nu ești cu el în cameră, un umidificator de aer, o lampă de veghe, un termometru care să-i ia febra de cum îl apropii de fruntea bebelușului, un CD-player la care să-i pui muzică de relaxare sau muzică clasică, foarte bună pentru dezvoltarea inteligenței bebelușilor.

5.Cădiță cu suport pentru baie

În primele 6 luni de viață ar fi bine să-l speli pe bebe în cădița lui, iar una cu suport special te va ajuta să-i faci baie fără să te alegi cu dureri de spate. În plus, fiind special concepută pentru bebe îi va asigura și acestuia tot confortul necesar.

6.O canapea cu perne confortabile

Aceasta nu-i pentru bebe, ci pentru tine sau pentru cine stă cu micuțul. Te ajuta când vrei să-l alăptezi la el în cameră. Ar fi bine să achiziționezi și o pernă pentru alăptat sau o pernă din materiale de calitate, cu spumă de memorie ori ortopedică, pe care să o folosești și în alte situații. De exemplu, CLASSICO WAVE este o pernă din spumă cu memorie 100% și cu tehnologie Airyform. Classico Wave oferă posibilitatea de a alege între două înălțimi și garantează confortul prin forma anatomică. Tehnologia Airyform asigură fluxul de aer constant, iar materialul textil este mătăsos și dă un sentiment de prospețime.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul