(P) Cum ții pasul cu moda chiar și pe durata sarcinii

Perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase etape ale vieții, dar, ea presupune multe provocări. Pe lângă o mulțime de situații noi, maternitatea vine cu schimbări vizibile ale organismului. Pe lângă burtica din ce în ce mai evidentă, vei observa, poate, modificări și în alte zone ale corpului, de exemplu, la coapse sau piept. Asta nu înseamnă, însă, că nu poți fi sexy și în pas cu moda, când ești însărcinată! Din contră, poți adopta, cu ușurință, acele haine care să îmbine confortul cu feminitatea, pentru a te păstra, permanent, într-o stare de bine! Dacă știi să accentuezi atuurile pe care le ai, nu e obligatoriu să devii, din comoditate, adepta unui stil prea casual ori prea monoton, sau să te lași influențată prea tare de schimbările prin care trece corpul tău.

Noi îți oferim câteva trucuri, pentru a te păstra în pas cu moda și pe durata sarcinii.

Poartă rochii sau topuri cu volum în partea de jos

Pe toată durata sarcinii, poți adopta, oricând, bluzele sau rochiile largi, cu volum în partea inferioară, preferabil din bumbac sau un alt material cu ținută. Pentru tine, ele sunt comode, dar piesele de acest tip au rămas constant și în preferințele designerilor, care le-au adaptat mereu și le-a păstrat nota modernă fie prin culori vii, fie prin imprimeuri geometrice. Nu alege, însă, rochii cu imprimeuri foarte mari, pentru a nu accentua ideea generală de volum în ținută. Celebra Katy Perry a reușit să păstreze secretul asupra faptului că este însărcinată, doar purtând acest tip de rochii ample, supradimensionate!

Poartă mâneci trei sferturi

Pe durata sarcinii, cămășile sau bluzele cu mâneca prea scurtă pot fi în contrast prea mare cu restul corpului și, astfel, vor atrage atenția prea mult asupra lor. Lucru pe care nu ți-l dorești, mai ales, dacă ai multe kilograme în plus, pe lângă burtică. Alege, mai bine, haine cu mâneci trei sferturi, care au oricând o ținută elegantă, indiferent de capriciile modei sau de transformările prin care trece corpul tău.

Optează pentru haine cu formă bine definită

Alege rochii lungi din materiale subțiri, lejere, sau o rochie din bumbac de tip tricou, cu formă dreaptă. Oricare dintre acestea au avantajul că se drapează ușor și nu accentuează prea mult zona de mijloc a corpului, fără a  conferi prea mult volum. 

Te mai avantajează și ținutele cu un pulovăr de tip cardigan sau cu bluze cu mânecă lungă, dreaptă, din bumbac. Oricare din ele pot fi purtate cu un pantalon simplu, drept, lung sau trei sferturi și vor fi o alegere inspirată, pentru că vor masca bine zona șoldurilor.

Alege modele stil Empire

O rochie florală e foarte modernă și fresh oricând, iar, în acest an, aceste imprimeuri au fost atracția sezonului. Un model de top sau rochie în stil Empire, cu talia sub bust, îți poate accentua feminitatea și senzualitatea de care te bucuri în această perioadă! Modelele florale și jucăușe ale acestor ținute au un rafinament chic, inspirat din eleganța pariziană, mai ales, dacă sunt într-o combinație senzuală cu dantelă, așa cum găsești în colecțiile labelului francez Zadig&Voltaire de la SportCouture.ro.

O capă te scoate din anonimat

Un șal subțire, dar, mai ales, o capă pentru toamnă sau iarnă te scot oricând din anonimat. Însă, în timpul sarcinii, sunt cu atât mai utile cu cât te bucuri de confort maxim, atunci când le porți. Alege culori sau imprimeuri vesele, care să îți aducă zâmbetul pe buze, atât ție cât și celor din jur!

Perioada sarcinii nu trebuie să te limiteze la a purta doar ținute comode, fără formă, sau doar haine speciale pentru gravide. Poartă suprapuneri de materiale sau de piese, pentru un efect stratificat, dacă dorești să maschezi mai mult burtica, sau din contră, alege rochii trendy, cu talie înaltă, ca să o pui în evidență!

Poți să rămâi oricând în formă și o mămică sexy, în pas cu moda, pe toată durata perioadei de sarcină, cu ținutele potrivite și atent alese!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin