(P) De ce un body bebe este cel mai practic cadou pe care i-l poți face unei proaspete mămici?

Aștepți cu nerăbdare momentul în care vei face cunoștință cu bebelușul prietenei tale? Nașterea unui copil este întotdeauna un prilej de bucurie. Bebelușii aduc multă bucurie în orice casă, iar sosirea lor pe lume trebuie sărbătorită corespunzător.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru copilașul prietenei tale, atunci cu siguranță te-ai gândit deja să-i cumperi hăinuțe pentru bebeluși, însă gama este atât de variată, încât îți poate fi greu să iei o decizie. De aceea, trebuie să știi că un body bebe este cel mai practic cadou pe care i-l poți oferi unei proaspete mămici. Iată care sunt motivele:

1. Este ușor de îmbrăcat

Este bine știut faptul că bebelușîi trebuie schimbați de mai multe ori pe zi, pentru că își murdăresc ușor hainele, însă această „operațiune” poate fi incomodă pentru ei, dacă nu sunt îmbrăcăți cu articolele potrivite.

Ei bine, în cazul unui body bebe, lucrurile sunt simple. Acest articol vestimentar este prevăzut cu capse care se deschid și se închid ușor, așa că mămica nu va avea de furcă atunci când îl va schimba pe micuțul ei.

2. Este confortabil

Bebelușii au nevoie de haine care să le ofere confort sporit atât în timpul plimbărilor, cât și în timpul somnului. În primii ani de viață, copiii petrec mult timp dormind, iar un body bebe îi va ajuta să aibă somnul odihnitor de care au nevoie.

Datorită formei lui, acest articol vestimentar este foarte confortabil și poate fi folosit atât ca ținută de zi, cât și pe post de pijama. Bineînțeles, pentru ca micuțul să beneficieze de acest avantaj, body-ul trebuie să fie fabricat din bumbac natural. Acest material oferă libertate de mișcare și nu irită pielea fină a bebelușilor.

3. Poate fi asortat ușor

Un body bebe poate fi purtat fără alte hăinuțe sau poate fi combinat cu o pereche de pantalonași cu botoșei și un pieptăraș. Pentru sezonul estival, poți alege body-uri cu mânecă scurtă sau tip maiou, iar pentru sezonul rece, poți achiziționa body-uri cu mânecă lungă.

Ai grijă ca acestea să fie din bumbac 100%, deoarece acest material previne transpirația excesivă și păstrează confortul termic, astfel încât bebelușului nu îi va fi nici prea cald și nici prea frig.

De unde să achiziționezi body-uri din bumbac la prețuri accesibile?

Cel mai bun raport calitate-preț la hainele pentru bebeluși îl vei găsi pe www.liloo.ro. Acest magazin online îți pune la dispoziție o colecție diversificată de hăinuțe pentru cei mici la cele mai avantajoase prețuri. Poți achiziționa atât body-uri cu mânecă scurtă și tip maiou, cât și body-uri cu mânecă lungă.

Toate articolele de îmbrăcăminte sunt confecționate din bumbac natural, iar imprimeurile sunt realizate din vopsele ecologice pe bază de apă. Acestea nu irită pielea bebelușilor, iar culorile vii se mențin chiar și după zeci de spălări.

În plus, hăinuțele sunt prevăzute cu capse plastifiate care nu conțin metale grele și nici nu ating pielea bebelușilor. Descoperă și tu gama de articole marca liloo.ro și comandă un body bebe practic, de care se va bucura atât mămica, cât și bebelușul. Profită de ofertele speciale și pregătește-te să faci cunoștință cu prichindelul prietenei tale!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul