(P) Distracție pe roți cu Noriel!

Fie că abia face primii pași, fie că deja se dovedește un alergător sprinten, atunci când mergi la plimbare cu cel mic, puteți să vă distrați pe cinste.

La bordul unei mașinuțe, cu sau fără pedale, el își va imagina o mulțime de scenarii, că demareză într-un circuit de curse, că străbate un traseu prin teritoriul indienilor, că fuge de un atac al dinozaurilor sau că vânează extratereștri.

La Noriel găsești mai multe modele pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Mașinuțele fără pedale  sunt drăguțe, în culori vesele, cu licențe, iar unele dintre ele au butoane și produc sunete haioase sau melodii simpatice. Sunt perfecte pentru cei mici, care vor putea să se bucure de vremea frumoasă și să facă mișcare. Dacă vrei să faci o investiție bună, optează pentru un model care se pretează pentru mai multe vârste.

În prima etapă va fi o jucărie în care copilul poate sta și poate fi legănat, datorită bazei și a mânerului (12 luni+), în a doua etapă poate fi o mașinuță pe care copilul va sta (15 luni+) și poate fi împinsă de către un adult (are mâner demontabil).

În următoarea fază poate fi o mașinuță pe care copilul o poate împinge, pentru a-și dezvolta mersul (18 luni+), ca apoi să devină o mașinuță controlabilă pe deplin, cu direcție funcțională (24 luni+).

Și fiecare poate alege ceva pe placul lui, fie că ai fetiță sau băiețel, pentru că la Noriel găsești vehiculele cu formă de mașină de curse, de poliție, motocicletă, avion, în culori plăcute, de la roșu, galben și albastru la roz și mov.

Pentru „șoferii' experimentați, care au împlinit deja vârsta de 3 ani, cele mai potrivite sunt mașinuțele cu pedale, care îi vor face să se simtă mai încrezători în forțele proprii, mai puternici. Astfel, vor avea și ocazia să demonstreze ce pricepuți sunt la pilotat în tot felul de întreceri cu tractorul (cu sau fără remorcă), cartul ori ATV-ul.

Așadar treci pe la Noriel să îl echipezi corespunzător pe micul tău campion, apoi dați startul la distracție și prindeți viteză!

Recomandari
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Mai multe din Baby recomanda