(P) Distracție și educație, cu jocurile si puzzle-urile de la Noriel!

Când vrei să te distrezi cu prietenii și familia, cel mai simplu este să încercați jocuri de societate, cum ar fi Jenga, Monopoly, Twister, Catan sau Activity, care animează atmosfera oricărei ieșiri la munte și nu numai. Dacă în grup sunt mai mulți copii, atunci ar fi bine să te orientezi către jocurile de societate mai pe gustul lor, precum Comoara lui Piticot, Nu te supăra, frate! sau Jocul cuvintelor, toate de la Noriel. Și dacă tot petreci timp cu cei mici, atunci stimulează-le și interesul pentru învățătură prin jocuri educative, pentru că ai ce alege. De exemplu, pot învăța literele foarte ușor dacă se distrează cu planșe de joc și cartonașe colorate, cum au Învață alfabetul sau Învață literele.

Dacă te interesază să le dezvolți aptitudinile artistice, oferă-le Învață să desenezi, varianta pentru băieți sau pentru fetițe; fiecare conține câte 24 de lecții de desen în 3 pași simpli, așa că pot vedea imediat ce progres au făcut.

Foarte populare și educative sunt și puzzle-urile, iar la Noriel există o gamă foarte bogată, începând cu cele pentru bebelușii peste 18 luni, cu piese mari si cu grad scazut de complexitate, ca Primele mele descoperiri, Forme și culori (19,99 lei) sau Primul meu puzzle, Prietenii de la fermă (29,99 lei), până la cele pentru adulți, care conțin 500 și 1000 de piese și au imagini ce reprezintă peisaje din România sau imagini din lumea întreagă. Atractive pentru cei mici mai sunt puzzle-uri care ilustrează povești clasice (precum Scufița Roșie, 100 piese – 9,99 lei), care au eroii favoriți din desenele animate (ca Dora, Țestoasele Ninja, Sponge Bob – toate cu licență, preț de la 9,99 lei), cele gigant (de la 39,99 lei) sau care includ planșe de colorat și creioane (ca Puzzle Colorează-mă. Câine – 9,99 lei).

Pentru cei mai pretentiosi alege puzzle-urile tridimensionale, așa că la Noriel găsești variante pentru toate categoriile de vârstă. Cele mai simple au de la 10 piese, înfățișează animale (crocodil, cangur, zebră) și costă 19,99 lei, pe când cele mai complexe ajung la 129 de piese cum este Puzzle 3D Castelul Peleș (39,99 lei).

Așadar, te așteptăm la Noriel să alegi jocurile și puzzle-urile potrivite pentru tine și familia ta!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Anunturi