(P) După naștere, redă-i tenului tău strălucirea cu gama Gerovital H3 Evolution!

Strălucirea pentru care sunt lăudate mămicile în timpul sarcinii poate deveni doar o amintire după naștere. Schimbările hormonale, programul încărcat și noile responsabilități își lasă amprenta, de regulă, și asupra tenului.

Cea mai des întâlnită problemă în perioada postnatală este deshidratarea pielii, în special în primele luni de la venirea pe lume a noului membru al familiei. Așa că după naştere, pielea are nevoie de o atenţie deosebită şi de o hidratare mai intensă. Deși consumul unei cantități suficiente de apă ajută, pentru un ten perfect este recomandată şi utilizarea produselor cosmetice intens hidratante, pe bază de ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, care refac, totodată, funcţia de barieră a pielii.

Gerovital, brandul numărul 1 în preferințele româncelor, reprezintă alegerea perfectă pentru rezolvarea problemelor care afectează tenul după naștere. Specialiștii Gerovital îmbină 50 de ani de tradiție cu inovația pentru ca crea cele mai eficiente produse și le propun noilor mămici gama Gerovital H3 Evolution, care conține creme antirid, fiole cu acid hialuronic şi seruri cu efect intens de diminuare a imperfecțiunilor tenului. Produsele sunt special concepute pentru a oferi pielii hidratare de lungă durată, având efecte antirid şi de tonifiere. De asemenea, acidul hialuronic, dar şi numeroasele vitamine esențiale, susţin procesele regenerative şi restructurante.

Crema antirid intens hidratantă Gerovital H3 Evolution are o formulă inovatoare cu acid hialuronic pur şi lipozomal, redând vitalitatea tenului și prelungindu-i aspectul tineresc, în timp ce pentru o îngrijire specială şi hidratare intensă, specialiştii Gerovital recomandă Serul cu Acid Hialuronic, concentrație 6%. Acesta este bogat în Acid hialuronic pur, lipozomal 6% şi vitamina C lipozomală, cu puternice efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor.

gerovital-h3-colaj-2

 

Pentru o piele curată, hidratată şi strălucitoare, gama Gerovital H3 Evolution oferă Apa micelară cu Acid Hialuronic, care curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului și a altor impurități. Pielea rămâne astfel catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.

Frecvent întâlnite după naștere, inesteticele pete pigmentare pot fi ușor tratate cu ajutorul Corectorului de pete pigmentare, o cremă ce le decolorează, redând uniformitatea tenului prin acţiunea sinergică a Arbutinei şi a Complexului „ AHA Care'. Iar dacă problema tenului tău este cuperoza, Crema anticuperozică calmantă sporeşte rezistenţa vaselor capilare, îmbunătăţeşte circulaţia la nivelul pielii, diminuează inflamaţiile și iritațiile, calmând și regenerând epiderma.

Astfel, prin varietatea de produse ale gamei, Gerovital H3 Evolution îți aduce soluții adecvate oricăror nevoie de îngrijire a tenului după naștere.

O marcă inovativa, pe care femeile o recomandă și prietenelor, Gerovital are grijă ca tu să te bucuri de micuțul tău, păstrându-ți, în același timp, frumusețea naturală!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin