(P) Ești în căutarea unui cadou inspirat pentru o viitoare mămică? Găsești aici trei idei perfecte!

Dacă o femeie importantă din viața ta urmează să fie mămică, probabil îți dorești să îi oferi un cadou inspirat, care să se diferențieze de celelalte lucruri pe care le va primi de la cunoscuții ei. Nu este nimic greșit cu un cadou „convențional', precum haine pentru cel mic, jucării sau papucei, însă, de ce să nu oferi ceva mai special cu această ocazie? 

Iată trei idei dintre care poți alege un cadou inspirat pentru o viitoare mămică

 

  • Ședință foto

 

Acest cadou poate fi oferit fie în timpul sarcinii, fie după nașterea bebelușului. O ședință foto în timpul sarcinii va fi doar cu mama sau cu ambii părinți. În mod evident, a doua variantă presupune ca cel mic să fie starul sesiunii de poze. Dacă nu poți alege care opțiune este mai potrivită, întreab-o direct pe viitoarea mamă sau discută cu partenerul ei. După ce te-ai decis, contactează un fotograf profesionist și cere mai multe detalii legate despre felul în care se va desfășura shootingul. Recomandarea noastră este să anunți surpriza cu cel puțin o săptămână înainte, pentru a-i acorda suficient timp mămicii să se pregătească. 

 

  • Kit amprentă bebeluș

 

Poți găsi multe variante ale kiturilor, însă, noi îți propunem să alegi unul care include spațiu pentru amprenta unei mânuțe, a unui picioruș și o ramă foto, precum sunt cele de la KRBaby.ro. Dacă decizi să oferi acest cadou pentru bebeluș, chiar el însuși îl va putea vedea și admira atunci când va crește. Este un cadou care va fi prețuit foarte mult timp. Gândește-te că poate fi păstrat pentru mai multe generații, viitorii nepoți vor avea ocazia să vadă amprenta bunicului sau bunicii! 

 

  • Husă pentru telefon

 

Deși poate nu te așteptai să găsești acest cadou în lista noastră, ei bine, el este unul foarte inspirat și o va scuti pe viitoarea mamă de multe probleme. Spre exemplu, atunci când cel mic începe brusc să plângă, ea poate uita de faptul că și-a pus telefonul pe picioare când s-a așezat pe canapea sau pe scaun. În graba de a ajunge la bebeluș, telefonul va cădea și se va lovi de podea. Dacă îi vei oferi o husă în dar, o vei scăpa de multe bătăi de cap legate de un ecran spart (care poate duce la imposibilitatea de a folosi telefonul). 

Bonus: pe lângă un astfel de cadou, îi mai poți oferi o parte din timpul tău. Întreab-o dacă vrea să mergi în vizită și să urmăriți un film sau chiar să începeți un serial împreună. Uneori, poate avea nevoie de o altă femeie care să o asculte și să o înțeleagă (citește aici câteva sfaturi despre cum să fii un bun ascultător). Ajut-o să se relaxeze și arată-i că îi ești alături în această perioadă dificilă, dar atât de frumoasă, a vieții sale.

Așadar, alege unul dintre cadourile de mai sus în cazul în care îți dorești să faci o surpriză frumoasă. De asemenea, nu uita să îi oferi sprijinul tău cât mai des. Chiar dacă vei spăla vasele într-o seară și vei aduna puțin dezordinea din casă, mâna ta de ajutor va conta enorm și va fi apreciată la maximum. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse