(P) Etorturi realizeaza cele mai gustoase prajituri pentru toate tipurile de evenimente!

Etorturi este cea mai interesanta si atractiva cofetarie online, de unde pot fi comandate numeroase tipuri de prajituri pentru aniversari, botezuri, nunti sau pur si simpu pentru petrecerile la care dulcele nu poate sa lipseasca de pe masa! Astfel, cu siguranta fiecare eveniment va avea un gust delicios, iar invitatii vor fi incantati sa guste din torturi si prajituri deosebite, realizate din cele mai bune si proaspete ingrediente.

Ingrediente naturale 100%

Calitatea este principalul aspect de care se preocupa cofetarii atunci cand pregatesc atat torturile, cat si prajiturile. De aceea, ei folosesc doar ingrediente 100% naturale, de calitate, ingrediente care la sfarsit contureaza o savoare deosebita si, per total un gust absolut delicios! In plus, toate retetele sunt unice, pentru ca produsele de cofetarie sa fie cat mai interesante, iar blaturile sunt intotdeauna pregatite de specialisti, in functie de tortul cerut de catre clienti.

Care sunt tipurile de torturi si compozitii disponibile?

In functie de eveniment, de pe site-ul cofetariei pot fi comandate torturi pentru nunti, botezuri, torturi pentru copii, cu sau fara martipan sau chiar prajituri personalizate cu fotografii. Cofetarii se ocupa de realizarea unei game largi de torturi, pentru a satisface dorintele tuturor clientilor ce isi doresc sa aiba parte de evenimente reusite! In acelasi timp, cei care doresc un tort la comanda pot alege din cele peste 20 de compozitii diferite. De exemplu, iubitorii de ciocolata pot alege varianta Duo Mousse, care are un blat umed de ciocolata, cu mousse de ciocolata belgiana neagra, imbinat cu mousse de ciocolata belgiana alba si fructe intregi de padure, pe cand cei care isi doresc o prajitura mai spectaculoasa pot alege tortul Egiptean, care are un blat de nuca neinsiropat, delicios, cu crema krantz alba si crema de vanilie.

Decoruri originale si interesante

In ceea ce privese decorurile, ele sunt originale si interesante, cofetarii folosindu-si de fiecare data imaginatia, pentru ca rezultatele sa fie spectaculoase. De asemenea, in functie de cerinte, pot fi realizate si decoruri la comanda. Mai mult, toate detaliile sunt lucrate manual, cu multa grija, iar atunci cand se folosesc figurine, acestora li se ofera expresivitate cu ajutorul picturii si a machiajului.

Prajituri, cupcakes si candy bar

Pe langa torturi, cofetarii se ocupa si de pregatirea celor mai bune prajituri, cupcakes si candybar-uri. Acestea sunt ideale pentru evenimente, dar si pentru zile in care oricine are nevoie de o portie gustoasa de dulce! In ceea ce priveste candybar-ul, de exemplu, el poate contine tipurile preferate de prajituri ale clientilor, design-ul sau putand fi discutat in momentul in care se face comanda!

Transport

Toate produsele comandate pot fi livrate la orice adresa din Bucuresti, de luni pana duminica. De asemenea, torturile si prajiturile pot fi livrate si in zonele limitrofe ale Capitalei, dar numai in limita a 15 kilometri. In plus, cei care au nevoie ca produsele sa le fie livrate mai tarziu de ora 22:00, nu trebuie decat sa anunte reprezentantii cofetariei si acest aspect se poate rezolva!

In meniul evenimentelor reusite trebuie sa existe intotdeauna prajituri delicioase si gustoase! Astfel, invitatii se vor simti rasfatati si vor avea parte de un desert absolut special, de care cu siguranta isi vor aminti mereu cu drag!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Aniversari