(P) Explorează universul supelor proaspete, pregătite simplu și ușor în fiecare zi

Supele sunt dintre cele mai hrănitoare mese, motiv pentru care le includem în meniul zilnic al întregii familii. Începând cu diversificarea celor mici, supele creme și apoi cele clare sunt de bază pentru cei mici și cei mari la prânz sau cină.

Acum există și un aparat destinat exclusiv preparării acestora – Soup Maker-ul lansat de compania britanică Morphy Richards. Aparatul pregătește rapid supe clasice, cu bucăți de îngrediente (Chunky) sau cremă (Smooth), în aproximativ 20 de minute, precum și smoothie-uri delicioase în doar 2 minute, cu efort minim. Mai mult, Soup Maker-ul are funcția de blend pentru pasare suplimentară, ideală pentru proaspetele mămici.

Aparatul vine cu un set de rețete special create, iar mai multe idei de supa zilei sunt disponibile în secțiunea de inspirație din site-ul companiei.

Este ușor să adaptezi orice rețetă de supă pe care obișnuiai să o pregătești la aragaz și apoi să o pasezi la blender, după caz. Trebuie să ții cont de câteva elemente pentru o supă aburindă, numai bună de savurat de întreaga familie:

  1.  Taie legumele în bucățele

  2. Pune legumele tocate în aparat până la nivelul minimum.

  3. Adaugă carne (în funcție de preferințe și poftă) doar prefiartă

  4. Condimentează după gust

  5. Adaugă apă sau bază de legume/ de pui pentru un gust mai intens până la nivelul maxim al aparatului indicat și în interiorul Soup Maker-ului.

  6. Selectează funcția Chunky pentru supe clare cu bucăți de ingrediente

  7. Selectează funcția Smooth pentru supe creme

  8. Ai la dispoziție funcția de blend pentru pasare manuală suplimentară.

  9. Funcția Juice este destinată smoothie-urilor.

În continuare, vă propunem o supă cremă de legume cu aparatul compact ce poate pregăti până la 3 porții de tip aperitiv cu capacitatea sa de 1L.

Ingrediente supă cremă de legume:

130 g cartofi, curățați și tăiați cubulețe

130 g praz, spălat și feliat

100 g morcovi, curățați și tăiați cubulețe

100 g ceapă, curățată și tăiată cubulețe

500 ml apă sau bază de legume (până la marcajul maxim)

Adăugați toate ingredientele în Soup Maker și selectați funcția de supă cremă – Smooth.

Supa e gata de servit în 19 minute – timerul din panelul de control îți indică exact când să te pregătești de masă 😊

Mai mult, supa se poate turna direct din Soup Maker în boluri, eficientizând numărul de vase de spălat. Suprafața antiaderentă a aparatului îl face să fie ușor de curățat doar cu apă și un burete îmbibat în detergent de vase!

Pentru o familie mai numeroasă, puteți alege din alte 3 variante de Soup Maker cu o capacitate mai mare și funcții cheie – Soup Maker Perfect Soup cu cântat integrat, Soup Maker Saute & Soup care sotează ceapă, bacon și alte ingrediente pentru un plus de aromă, sau Total Control cu vas detașabil și funcție integrată de pre-clean!

Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse