(P) Finette – pentru confortul copilului în timpul somnului

Fiecare părinte își dorește ceea ce e mai bun pentru copilul său. Orice aspect din viața acestuia are legătură cu creșterea și dezvoltarea lui în condiții optime. Indiferent dacă este vorba de lingurița cu care mănâncă, hainele cu care este îmbrăcat sau locul în care doarme, orice inconveniență face copilul să plângă, pentru a transmite părinților că un lucru nu este în regulă.

Chiar dacă aceștia sunt energici și plini de viață și vor mereu să se joace, dacă nu au parte de orele de somn care li se cuvin, în casă începe calvarul. Un copil care nu doarme suficient sau care nu se odihnește, este morocănos și se supără din orice. Pentru a evita aceste momente, locul în care doarme trebuie să fie aranjat cu lenjeriile potrivite și camera să aibă o atmosferă plăcută, de preferat fără lumină pe timpul zilei.

Calitatea materialelor – importanță majoră pentru un somn liniștit

Orice articol, fie el vestimentar sau al așternuturilor, care atinge pielea copilului trebuie să fie moale și delicat, pentru a nu irita pielea fină a bebelușului. La fel cum adulții au nevoie de un spațiu optim pentru a se odihni, la fel este și în cazul copiilor. Este important ca fiecare articol, pernă, pilotă, saltea să fie înfățate cu o lenjerie de pat. Acest lucru facilitează spălarea, lenjeria fiind mai ușor de schimbat, iar celelalte articole pot fi curățate o dată la câteva luni. 

Lenjeriile de pat pentru copii este de preferat să fie din bumbac, iar astfel de articole găsiți pe site-ul Finette.ro. Bumbacul este hipoalergenic și în acest mod nu irită pielea, ci din contră îi oferă atingerea fină de care un copil are atât de multă nevoie. Acest material nu supraîncălzește și lasă pielea să respire, ceea ce reprezintă un aspect important, având în vedere că cei mici nu știu să se dezvelească voluntar dacă le este cald. 

O lenjerie de pat specială pentru copii de la Finette permite ca spațiul în care doarme acesta să fie protejat de factorii externi și diferitele bacterii de pe haine, de aceea este important ca aceștia să aibă propriul pat în care să doarmă.

Lenjerii de pat pentru copiii care iubesc desenele animate

Începând cu vârsta de 4-5 ani, somnul de la amiază poate da mari bătăi de cap atât părinților cât și copiilor. Cei mici nu vor să doarmă pentru că nu le ajunge timpul pentru joacă, iar părinții pierd foarte mult timp până reușesc să îi adoarmă, pentru a evita stările mai puțin plăcute din cauza nesomnului. 

Pentru ca acest proces să fie mai plăcut, pe Finette la categoria de lenjerii de pat copii sunt disponibile variante de lenjerii de toate culorile și cu personaje din desene animate. Un astfel de așternut care are imprimat personajul favorit al copilului din Cars, Toy Story sau Mickey Mouse, va face somnul de amiază mult mai plăcut și preferat de copii. Când dorm îmbrățișați de personajele favorite, vor fi mai liniștiți și fericiți să se odihnească, pentru că joaca poate continua prin vise.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesați site-ul și pentru informații suplimentare trimiteți e-mail la adresa [email protected]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse