(P) Frumusețe și stare de bine prin puterea regeneratoare a apei de mare din Insulele Fiji cu noua gamă Tesori d’Oriente Thalasso Therapy

Apa, ca element esențial al vieții, a fost mereu o sursă de inspirație, un liant revigorant ce conectează mintea și trupul, oferind o stare de bine. Descoperă noua gamă Tesori dOriente Thalasso Therapy cu apă pură din insulele Fiji, creată întocmai ca un ritual care oferă pielii prospețime, hidratare și o senzație minunată de confort. 

Tesori dOriente Thalasso Therapy celebrează puterea minunată de regenerare a apei de mare și beneficiile ei asupra pielii și a minții. 

Parfum exotic ca o terapie, care relaxează simțurile și te poartă spre paradisul din Insulele Fiji

Numele noii game Tesori dOriente Thalasso Therapy este inspirat din cuvintele Thallassia – mare și Therapeia – terapie, fiind creată ca un ritual de îngrijire cu puterea de revigorare a apei de mare și a beneficiilor pentru frumusețe ale algelor marine, bogate în ingrediente active, minerale, vitamine și antioxidanți. Apa este o forță vitală a naturii, o sursă de energie, cu capacitate de purificare, care redă frumusețea pielii și limpezește mintea.

Tesori dOriente Thalasso Therapy conține apă de toaletă, gel de duș și cremă de baie, cu un parfum fresh, marin, ce oferă pielii atingerea pură a apei de mare din insulele Fiji.

Apa de toaletă Tesori dOriente Thalasso Therapy emană o aromă proaspătă, exotică, vibrantă, ca o călătorie a simțurilor. Pe o bază de mosc alb, lemn de santal și patchouli, se remarcă notele înalte de bergamotă, lămâie și mandarină, îmbogățite de aroma algelor marine atinse discret de nuanțe de lavandă, într-un parfum surprinzător, revigorant, seducător.

Formulă bogată în minerale active, îmbogățită cu extract din alge marine

Noua gamă Tesori dOriente Thalasso Therapy este îmbogățită cu alge marine, bogate în ingrediente active, minerale și antioxidanți care hidratează și purifică pielea. Apa pură din insulele Fiji are un conținut ridicat de calciu, magneziu și siliciu, ajutând pielea uscată să își refacă bariera de protecție și să se mențină hidratată timp îndelungat.

Răsfață-ți pielea cu gelul de duș Thalasso Therapy, un gel de duș energizant, ce hidratează și împrospătează pielea. Îmbogățit cu extract din alge marine, calmează, catifelează și îngrijește pielea și îți aduce instant o stare de bine.

Cu o textură cremoasă și același parfum proaspăt, marin, crema de baie Tesori dOriente Thalasso Therapy învăluie pielea în paradisul insulelor Fiji, oferindu-ți un moment de relaxare, ca o bulă de revigorare, esențială atât pentru frumusețea pielii, cât și pentru starea ta de bine.

Descoperă esența mării și câștigă o excursie exotică

Până pe 31.10.2020 cumpără doua produse Tesori dOriente, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1846 cu textul vacanta' sau online pe www.esentamarii.ro și poți câștiga seturi de relaxare pentru baie, seturi de aromaterapie sau marele premiu, o vacanță exotică!

Timpul petrecut cu tine este cea mai de preț comoară! Răsfață-te în fiecare zi cu Tesori dOriente, și lasă-te purtată în paradisul din insulele Fiji, cu noua gamă Thalasso Therapy!

O gamă ca o călătorie în cele mai pure ape, un ritual de plăcere pentru tine și pentru pielea ta, descoperă noua gamă Thalasso Therapy!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin