(P) Gerovital SUN, produsele perfecte pentru protecţia solară a micuţilor

Vine perioada concediilor, iar fiecare dintre noi ne gândim ce produse de protecţie solară am putea folosi pentru a ne proteja copiii cât mai bine de razele ultraviolete ale soarelui care pot avea un efect devastator asupra pielii lor.

Având în vedere schimbările climaterice şi fluctuaţiile de temperatură care caracterizează anotimpurile în ultima vreme, compania Farmec a lansat gama de produse pentru protecţie solară: Gerovital SUN, într-o variantă modernizată şi extinsă, creată de către cercetători la standarde înalte de calitate.

Pe lângă loţiunile destinate adulţilor, Gerovital SUN conţine şi două tipuri de produse concepute special pentru pielea copiilor: lapte pentru protecţia solară a copiilor SPF 30 şi cremă de protecţie solară pentru  bebe SPF 50.

Laptele pentru protecţia solară a copiilor SPF 30 are o formulă îmbogăţită cu ulei natural ecocertificat Inca omega şi vitamina E. Acesta conţine filtre minerale, fără oxibenzonă, octocrylene, ulei de parafină, parabeni, coloranţi şi/sau alcool.

Crema de protecţie solară pentru bebe SPF 50 a fost creată special pentru pielea sensibilă a bebeluşilor şi copiilor mici. Aceasta conţine unt de cacao, ulei natural ecocertificat Inca omega, vitamina E, emulgator natural 100% ecocertificat, filtre minerale şi organice de ultimă generaţie. Produsul nu are în compoziţie parfum, oxibenzonă, ulei de parafină, parabeni, coloranţi şi/sau alcool.

Formulele produselor destinate copiilor au fost concepute pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea.

4612-bebe-50spf

Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele asigură în plus hidratarea, emolierea şi nutrirea tegumentelor şi au puternice proprietăţi antioxidante. Acestea conţin ingrediente populare, recunoscute de către consumatori pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului uniform şi sănătos în acelaşi timp, fiind hipoalergenice şi rezistente la apă.

Pentru o protecție eficientă, specialiștii Gerovital recomandă consumatorilor să nu expună la soare sugarii şi să evite expunerea la soare între orele 11-15. De asemenea, aceştia recomandă alegerea produselor în funcție de tipul de piele, aplicarea produsului pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare.

 

Produsele se aplică frecvent şi în mod uniform, chiar dacǎ este timp înnorat. Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², aproximativ 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult.

Folosiţi Gerovital SUN pentru o vară fără griji.

Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau