(P) Ia-i bebelușului tău de toate, cu reduceri de Black Friday!

  Black Friday este perioada ideală pentru cumpărături: găsești oferte excelente la electronice, electrocasnice, haine și câte și mai câte! În caz că nu te gândisei până acum, reducerile sunt valabile și la articolele de bebeluși, așa că e momentul să cumperi pentru cel mic o grămadă de lucrușoare pentru care până acum poate te gândeai de două ori înainte de a scoate bani din buzunar. Iată ce produse pentru bebe poți cumpăra la prețuri mici de la Altex:

Aparatul de aerosoli – o investiție în sănătatea bebelușului 

Atunci când bebelușul răcește, cauți cea mai bună soluție de a-l ajuta să se facă bine repede, iar de multe ori asta presupune să-i administrezi tratamentul prescris de pediatru. Ce te faci, însă, când micuțul tău nu poate înghiți pastilele sau siropul? Există o soluție și se numește aparat de aerosoli: acesta permite administrarea simplă și eficientă a medicației, în special în cazul infecțiilor respiratorii sau a otitei, care sunt des întâlnite la cei mici. Cu ajutorul aparatului, medicamentele vor fi administrate prin inhalare și vor ajunge direct în căile respiratorii, în cantitatea recomandată de doctor.

La Altex găsești de Black Friday aparate de aerosoli la prețuri excelente, de la branduri precum Omron, Medisana sau Laica, iar vestea bună e că le vei găsi utile nu doar în cazul în care cel mic se îmbolnăvește. De exemplu, un aparat de aerosoli pentru bebeluși poate fi utilizat și în cazul răcelilor simple: în acest caz vei folosi soluții saline, fără alt tratament, pentru a umidifica secrețiile.

De asemenea, dacă te-ai obișnuit să consideri că poți folosi un aparat de aerosoli pentru copii și atât, vestea bună e că îți va fi util și ție: pur și simplu trebuie să verifici ca acesta să fie prevăzut cu mască specială pentru adulți. Astfel, un aparat de aerosoli pentru cei mici se poate transforma ușor într-un aparat de aerosoli pentru adulți, nefiind nevoie să faci investiții suplimentare.

Scaunele de masă – pentru mese distractive și plăcute cu bebe 

Odată ce copilul tău depășește vârsta la care bea doar lăptic și stă exclusiv în pătuț sau în brațe, cu siguranță îți vei dori să îl hrănești ușor și rapid, așa că aruncă un ochi asupra ofertei de scaune de masă bebe de la Altex – vei găsi cu siguranță un model potrivit, iar reducerile sunt considerabile.

Nu alege scaunul doar după aspect, fiindcă trebuie să ții cont și de vârsta bebelușului. E foarte important acest aspect, deoarece în funcție de greutate și de modul în care bebe poate sta la masă, vei avea variante diferite: există scaune ce pot fi folosite pentru micuții între 0 și 3 ani, însă sunt și variante ce se potrivesc bebelușilor cu vârsta peste 6 luni. Un avantaj al acestora din urmă este că vor fi potrivite până la vârsta de patru ani, putând fi prin urmare folosite și ca înălțător de scaun pentru masă.

Dacă ești șoferiță sau aveți o mașină acasă, n-ar fi rău să profiți de promoții și să cumperi și un scaun de mașină. Îți va fi oricum necesar pe termen lung și e mai bine să îl achiziționezi cât e la ofertă, în loc să scoți mai târziu mai mulți bani din buzunar.

Scutecele – în Black Friday la oferte de nerefuzat 

De scutece ai cu siguranță nevoie pentru bebe și probabil deja te-ai obișnuit să cheltuiești o bună parte din bugetul lunar pe acestea. Profită de reducere și fă-ți o rezervă consistentă, așa încât să nu dai ulterior mai mulți bani pe ele.

O tactică bună e să cumperi cât sunt reduceri și scutece pentru o vârstă sau o greutate ceva mai mare, fiindcă bebelușul crește pe zi ce trece și nu strică să ai la îndemână tot ce trebuie.

Balansoarul – distracție pentru bebe, relaxare pentru tine 

Odată ce bebelușul începe să reacționeze mai mult la stimulii externi și să aibă chef de joacă, un balansoar poate fi soluția ideală pentru orice situație: ora de masă, ora de somn, plictiseală sau prea multă energie. Balansoarul îl poate face pe bebe să se distreze și să se liniștească, atât datorită mișcării, cât și vibrațiilor liniștitoare și jucăriilor montate pe aparat.

Un leagăn este, de asemenea, o idee excelentă pentru un bebe activ sau plictisit – în timp ce îl va legăna, îi va cânta și muzică, astfel încât puiul tău să poată adormi până la urmă sau cel puțin să stea liniștit cât timp îl hrănești sau ai alte treburi. Poate suna prea bine ca să fie adevărat, însă specialiștii care au lucrat la aceste aparate le-au construit astfel încât să reprezinte un ajutor pentru tine și o bucurie pentru cel mic.

Profită de ofertele din această perioadă și fă-i bebelușului tău cadouri minunate – Black Friday te ajută să îl răsfeți cu tot ce îți doreai până acum, la prețuri mici.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul