(P) Idei de cadouri pentru nou născuți

Venirea pe lume a unui copil este un moment de bucurie, atât pentru familie cât și pentru rude și prieteni apropiați. Știm deja că există o dificultate în alegerea cadourilor pe care le poți oferi unui bebeluș pentru că acesta trebuie să se potrivească, să fie special, dar și practic în același timp. Astfel, căutarea și decizia pentru cadoul perfect poate deveni epuizată și poate însemna o adevărată provocare.

Citește articolul de astăzi și află câteva recomandări potrivite pentru a-ți ușura munca.

Jucării – cadouri haioase pentru copii

Există o mulțime de jucării dedicate chiar și celor mai mici dintre noi. Atunci când le alegi, asigură-te că sunt create din materiale de bună calitate, iar accesoriile atașate nu pun viața și siguranța copiilor în pericol. O jucărie își va găsi mereu locul în sufletul celor mici, iar dacă părinții o vor păstra,acesta va fi o amintire de la tine pentru totdeauna. Poți alege fie o păpușă sau un ursuleț care să le țină companie sau poți alege o jucărie interactivă care se mișcă și cântă, atrăgând astfel atenția celui mic. Nu uita că în primele luni de viață, cei mici sunt atrași de lumini și zgomote, așa că zornăitorile și carusele care pot fi agățate sunt cele mai potrivite.

Haine – cadouri practice pentru bebeluși

Niciodată hainele pentru bebeluși nu vor fi prea multe. Poți alege o ținută elegantă și sofisticată sau poți alege haine uzuale, precum body-urile sau salopetele. Atunci când alegi haine pentru bebeluși trebuie să ții cont ca acestea să fie confecționate din materiale de calitate superioară. Mai mult decât atât, imprimeurile hazlii și mesajele haioase oferă un plus de farmec hainelor pentru bebeluși.

Carusel muzical

Caruselele muzicale pentru pătuțul bebelușului poate fi un cadou grozav, apreciat și îndrăgit de părinți. Pe lângă rolul decorativ foarte frumos pe care îl are, caruselul muzical are și un rol deosebit de important în dezvoltarea abilităților motorii ale bebelușului, dar și la dezvoltarea coordonări dintre mâini și ochi. Mai mult decât atât, caruselul muzical are și rolul de a-l calma pe cel mic și de a-l pregăti pentru somn.

Cărți – un cadou pentru bebelus prin intermediul mamicii

Cărțile reprezintă o idee frumoasă și foarte interesantă. În ultimul timp mămicile pun mare accent pe citit, încă din timpul sarcinei. Poți alege o carte pentru mămici care cuprinde subiecte despre bebelusi, diversificare, mersul în picioare sau dezvoltarea vorbitului sau poți alege un set de carticele pentru bebeluși care îi vor ajuta să pronunțe corect litere, să cunoască natura și animalele, ori culorile.

Orice ai alege cu siguranță va fi apreciat. Ține cont că orice cadou ai face, acesta trebuie însoțit de flori. Alege cosuri cu flori București de la Maison D’or. 

Sursa foto: pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton