(P) Idei de cadouri pentru proaspetele mămici

După o sarcină lungă, presărată cu foarte multe momente pline de emoție, o femeie are nevoie de relaxare, apreciere și grijă din partea celor dragi.

Dacă vrei să faci un cadou inspirat unei proaspete mămici, gândește-te cum poți contribui la bunăstarea acesteia. Ce îi poți dărui pentru a-i ușura munca, pentru a o răsfăța și pentru a o face să se simtă din nou în centrul atenției?

În cazul în care nu îți vin prea multe idei în minte, îți venim noi în ajutor cu câteva sugestii bune. Iată 5 idei de cadouri ideale pentru o femeie care tocmai a devenit mamă!

1. Un kit de produse pentru îngrijirea pielii

Ultimul trimestru al sarcinii și nașterea sunt momente în care toată atenția se concentrează în jurul bebelușului. Odată ce micuțul s-a născut, acesta continuă să primească toată atenția părinților și a familiei. Drept urmare, proaspăta mămică nu are deloc timp să se gândească la propriile sale nevoi.

De aceea, îi poți dărui in set de produse de skincare care să îi hidrateze corpul, să îi răsfețe pielea, să o ajute să diminueze vergeturile și să își recapete elasticitatea pielii. Va fi un cadou extrem de apreciat și folosit cu cea mai mare plăcere!

2. Bijuterii care să îi accentueze din nou feminitatea

După ce își intră în rolul de mămică, o femeie are nevoie să își ia înapoi și rolul de femeie frumoasă, senzuală și atrăgătoare. Astfel, printre scutece, biberoane și pijamale, în viața ei ar trebui să intre, din nou, și accesoriile și bijuteriile.

Dacă vrei să o surprinzi, poți opta pentru inele de la Edenboutique, precum și pentru alte bijuterii, precum brățările, cerceii sau colierele. Poți dărui inele de argint, în combinație cu o pereche de cercei asortați sau o brățară cu talismanele ei preferate.

3. Accesorii speciale pentru perioada de după naștere

Din seria cadourilor mai puțin fancy, dar extrem de utile și binevenite, fac parte accesoriile specifice perioadei postnatale. Îi poți dărui proaspetei mămici un sistem de purtare, care să facă ridicarea, ținerea și transportarea bebelușului mult mai ușoară.

De asemenea, dacă alăptează, îi poți face cadou o bustieră specială pentru alăptat, din materiale premium, confortabile și rezistente. Nu este un cadou foarte sexy, însă este unul care îi dovedește că ții la ea și te-ai gândit la nevoile ei din această perioadă!

4. Pijamale luxuriante

Nu este un secret pentru nimeni: proaspetele mămici își petrec majoritatea timpului în casă, în jurul noului născut. De aceea, o poți face pe destinatara cadoului tău să se simtă frumoasă, sexy și feminină chiar și în acest context, când este obosită și copleșită de noul rol.

Dăruiește-i pijamale fine, din satin, cu elemente din catifea și dantelă, în nuanțe de burgundy, roz pal sau chiar roșu, pentru a o face să se simtă cu adevărat specială și răsfățată!

5. O geantă încăpătoare și stylish

Când devii mamă, trebuie să iei cu tine de două ori mai multe lucruri decât obișnuiai înainte. Așadar, ai nevoie de o geantă încăpătoare, dar care să nu facă notă discordantă cu stilul vestimentar preferat.

Dacă urmează să faci un cadou unei proaspete mămici, oferă-i o geantă sau un rucsac din piele, într-o nuanță neutră și elegantă, în care să încapă atât accesoriile necesare bebelușului, cât și lucrurile personale ale mamei.

Orice variantă de cadou ai alege, ține minte că darul trebuie să fie mai mult despre ea decât despre cel mic. Nu îi dărui jucării sau haine pentru bebe, ci oferă-i lucruri utile, pentru ea, care să îi facă zilele mai ușoare, mai frumoase sau mai distractive. Cu siguranță, gestul tău va fi apreciat!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Utile