(P) Incearca Aptamil si ai numai de castigat!

Pana in luna aprilie, la fiecare formula de lapte Aptamil Junior 1+ sau Aptamil Junior 2+ cumparata din farmaciile participante ai sansa de a castiga unul din premiile Aptamil: 
 15 x Aptamil Junior pentru an
150 x Aptamil Junior pentru o luna

 Pentru cel mai bun start in viata si un sistem imunitar sanatos*, ofera-i si tu copilului tau Aptamil Junior!  Daca nu ii place, poti returna pachetul din farmacia de unde l-ai cumparat si primesti banii inapoi.
* Aptamil contine Immunofortis si vitaminele A, C si D care  contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Pentru ca tu, mamico, sa ii oferi copilului tau suportul sa se dezvolte sanatos!

2 pasi mici pentru un premiu mare:

  •  Cumperi Aptamil Junior1+ sau Aptamil Junior2+ din farmaciile SensiBlu, HelpNet sau Dona, pana la 1 aprilie 2012. In fiecare dintre aceste farmacii vei gasi Aptamil Junior la un pret special!
  • Trimiti un SMS cu tarif normal la 1878,  cu numarul bonului fiscal si numele farmaciei din care ai achizitionat produsul (Ex: 124 HelpNet' sau 3492 Sensiblu' sau 3394 Dona') . Mai multe bonuri, mai multe sanse de castig!

www.aptanutricia.ro

In fiecare dintre cele trei lanturi de farmacii se acorda 5 premii mari si 50 premii mici.
La promotie nu participa formulele de lapte Aptamil sub varsta de 1 an.
Laptele matern este alimentul ideal pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati