(P) Învață să alegi cel mai bun birou de calculator pentru copilul tău!

Astăzi, rolul unui computer este esențial în dezvoltarea și formarea oricărui copil, întrucât acesta are oportunitatea să învețe o mulțime de lucruri cu ajutorul tehnologiei. Practic, nu ne-am putea imagina viața fără un computer și un birou de calculator aferent, mai ales în camera copiilor, care se declară fascinați de faptul că își pot face temele mai ușor și se pot relaxa, ulterior, cu jocuri și filme. Având în vedere că cei mici petrec câteva ore bune, după școală, în fața unui monitor, este important să achiziționezi un birou de calculator potrivit pentru juniorii tăi, astfel încât acesta să corespundă mai multor criterii. Vrei să știi cum trebuie să îl alegi? Ține cont de câteva sfaturi din acest mic ghid! 

Caută un material rezistent 

Dacă ești adepta stilului clasic și îți dorești ca prichindelul tău să se bucure mult timp de achiziția unui birou calculator, alege un material rezistent, precum lemnul masiv. Acesta are un aspect impecabil, este mai greu și se va păstra ani la rând. Pe de altă parte, dacă ai un buget mai mic, poți opta și pentru un birou de calculator din PAL sau MDF,  în nuanțe deschise sau cât mai colorate, care poate arăta perfect, în funcție de finisaje, cât timp nu sunt distruse canturile. Evită birourile cu blat de sticlă, întrucât sunt foarte pretențioase la întreținere și nu sunt tocmai potrivite pentru camera micuțului tău. 

Alege forma în funcție de spațiul disponibil

Nu doar mărimea unui birou de calculator trebuie calculată cu grijă în funcție de spațiul disponibil, ci și forma pe care intenționezi să o achiziționezi. Există modele simple, rectangulare, în forma literei L sau în formă de U. Cele simple ocupă mai puțin spațiu, au mai puține accesorii, însă au un spațiu limitat pe blat. Pe de altă parte, cele în formă de L sau U pot fi combinate cu rafturi supraetajate sau orice alt accesoriu util pentru copil. 

Optează pentru un design potrivit cu decorul
Atunci când ești în căutarea celui mai bun birou de calculator pentru juniorul tău este foarte important să îi ceri și lui părerea despre ce și-ar dori să aibă în cameră. Dincolo de faptul că piesa de mobilier trebuie să se potrivească cu restul obiectelor, aceasta trebuie să îi placă micuțului, astfel încât să se bucure din plin de cadou. Este adevărat că prichindelul tău va fi absorbit de interactivitatea computerului, însă asta nu înseamnă că aspectul biroului nu îi va atrage atenția câteodată. Caută modele vesele și foarte colorate, care îi oferă o stare de bine celui mic și îl încurajează să fie mai productiv.

Observă cu atenție compartimentarea
Un birou de calculator bun pentru copilul tău este acela care dispune de o compartimentare completă pentru toate piesele unui computer. Mai exact, această piesă trebuie să aibă un spațiu prevăzut pentru unitatea centrală a PC-ului, sertar culisant pentru tastatură și spațiu suficient pentru monitor. De asemenea, un birou pentru calculator ar trebui să conțină și câteva sertare în care micuțul să își păstreze rechizitele sau instrumentele de scris de care are nevoie la teme.

Cel mai bun birou de calculator pentru tine și familia ta îl vei găsi pe site-ul FAVI.ro, loc în care poți alege dintr-o gamă variată de modele la prețuri accesibile pentru bugetul tău. De asemenea, dacă îți dorești să afli cum să incluzi masa de birou într-o încăpere cât mai practică și atrăgătoare destinată studiului, te poți inspira de aici: https://www.scauneonline.ro/blog/amenajarea-biroului-acasa-sfaturi-pentru-un-design-practic-si-functional. Fă-i cel mai frumos cadou copilului tău și cumpără acum un birou de calculator aspectuos și foarte practic! 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse