(P) Joburi hibride ideale pentru părinți

Trecerea împreună cu copii acasă prin pandemie a fost epuizantă, îngrijorătoare și dezorientantă pentru părinți. Facilitarea unei rutine care include purtarea măștii, spălarea suplimentară a mâinilor și distanțarea socială continuă să influențeze rutina zilnică.

Când aflați că schimbările vin la locul de muncă și că jobul dvs. va deveni în curând hibrid, acest lucru vă poate provoca un pic de panică. Tocmai când se pare că, copiii ar putea să se întoarcă la școală și, în sfârșit, poți avea din nou casa pentru tine, o altă mare schimbare de pus în aplicare.

Este foarte important să vă înțelegeți încă de la început cu angajatorul asupra programului de muncă, a pauzelor, concedii, inclusiv remunerația pe care o veți primi. Dacă apar schimbările în salariul dumneavoastră, calculator salariu poate genera fulturașul de salariu cu toate impozitele de plătit în funcție de salariu net.

Munca hibridă poate fi potrivită pentru părinții care lucrează. Vă poate ajuta să realizați echilibrul dintre viața profesională și cea privată pe care l-am vizat cu toții. Iată ce trebuie să știți despre hibridizare.

Ce înseamnă

Un program hibrid înseamnă că veți avea câteva zile la birou și câteva zile acasă. Acest lucru este bun, deoarece vă permite să profitați la maximum de ambele moduri de operare. Aceasta include întâlniri și discuții cu colegii și managerii dvs. În plus, veți obține, de asemenea, acel moment de liniște în care vă puteți concentra asupra proiectelor care necesită atenție și concentrare. Acest plan se poate aplica la orice nivel profesional v-ați afla. Fie că încasați salariul minim pe economie sau sunteți un manager de top.

Lecții de lucru la distanță

Lucrul la distanță ne-a învățat despre obiceiurile și preferințele noastre de lucru, în afara parametrilor zilei de lucru tipice. Flexibilitatea unui program hibrid ar putea îmbunătăți drastic echilibrul dintre viața profesională și viața personală, permițând angajaților să dedice secțiunea din ziua lor de lucru la care sunt cei mai eficienți sarcinii cele mai presante și care necesită cea mai mare concentrare.

Cum să gestionezi acest nou aranjament

A avea succes ca operator la distanță înseamnă să știi să gestionezi taskurile și un comunicator excelent. Acestea sunt două abilități pe care părinții le rafinează, iar gestionarea familiei prin pandemie a fost un curs extraordinar în perfecționarea ambelor abilități.

Cheia succesului aici este să vă transformați conștiința de sine în planuri de acțiune. Gândiți-vă ce muncă faceți cel mai bine de acasă și susțineți acest lucru cu eforturile dvs. la birou. Deci, dacă sunteți în vânzări și trebuie să va întâlniți cu colegii pentru a informa apelurile de vânzări pe care le efectuați, folosiți-vă zilele de la birou pentru întâlnirile dvs. Apoi, efectuați apelurile de acasă.

Sfaturi pentru că acest aranjament să funcționeze

Obțineți pe cineva de încredere care să aibă grijă de copiii dvs. atunci când lucrați de acasă

Ai grijă de tine. Obțineți un antrenor sau un terapeut care să vă ajute să vă echilibrați emoțional volumul de muncă cu viața de familie

Faceți zilnic mișcare chiar dacă asta face doar o plimbare. Recunoașteți că trebuie să trăiți în rutină pe care o creați, apoi să faceți ceva care să vă servească cu adevărat fizic, mental, spiritual.

Un loc de muncă hibrid poate fi o potrivire ideală pentru părinții care lucrează. Luați-vă timp și gândiți-vă cum să faceți acest aranjament să funcționeze pentru dvs. Nu uitați să vă includeți în ecuație nevoile și sănătatea voastră.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie