(P) Noua colecție CYBEX Jewels of Nature. Luxul întâlnește sălbăticia

Cunoscute în întreaga lume pentru calitatea extraordinară și standardele de siguranță cele mai înalte, cărucioarele și scaunele auto CYBEX sunt disponibile acum într-un design spectaculos, pentru a satisface exigențele oricărei mămici aflate în pas cu tendințele. 

Un omagiu adus misterului și frumuseții naturii, colecția CYBEX JEWELS OF NATURE reprezintă o adevărată declarație de stil. Este o dovadă de prețuire pentru speciile unice de insecte, pe care adesea le trecem cu vederea. O selecție din cele mai cunoscute produse CYBEX este disponibilă acum în acest design flamboaiant. 

Cărucioarele, scaunele auto și alte câteva produse exclusive CYBEX sunt acum îmbrăcate în cel mai frumos jacard de inspirație barocă, în culoarea albastru închis, decorat cu cărăbuși strălucitori, cu antene delicate, piciorușe zvelte și corpul acoperit de platoșe lucioase. 

Colecția CYBEX JEWELS OF NATURE urmează o îndelungată tradiție în modă. Infinita varietate de forme pe care o găsim în lumea insectelor și aspectul lor strălucitor au inspirat multe generații de designeri. Cybex a reinterpretat motivul insectelor în noua colecție Jewels of Nature pentru a aduce ceva din atmosfera pădurii tropicale în jungla urbană. 

Din colecție fac parte cărucioarele PRIAM și MIOS, scaunele de copii CYBEX CLOUD Z i-Size, marsupiul CYBEX YEMA TIE, precum și un confortabil sac de iarnă, ideal pentru sezonul rece.  

Primul cărucior CYBEX, e-PRIAM nu putea lipsi din portofoliu. Lumea așteaptă să livrăm cea mai bună calitate, alături de confort și siguranță. Dar am mers un pas mai înainte: produsele noastre sunt adevărate declarații de stil', susține Petra Napier, Designerul  CYBEX.  Un cărucior CYBEX nu e un simplu cărucior. Obiecte, ca acesta, pe care le folosim zilnic, devin accesorii de stil unice și esențiale. '

Află mai multe pe: https://cybex-online.com/jewels-of-nature

Ce primești la achiziționarea pachetului standard:

Șasiul Priam asigură un sistem 3 în 1 (cu scoică), perfect adaptat provocărilor unei vieți active, moderne, oferind o gamă largă de opțiuni individuale. Suspensiile pe toate cele patru roți oferă un confort sporit copilului. Pe lângă acestea, Priam vine la pachet cu sistem de adaptare pentru scoicile CYBEX, recunoscute la nivel mondial pentru calitatea și funcționalitatea lor. Mânerul este reglabil pe înălțime și are inserții de piele, pentru utilizare optimă. Plierea se face cu o singură mână!

Scaunul sport poate fi poziționat foarte simplu cu fața sau cu spatele către sensul de mers, prin simpla apăsare a două butoane, iar spătarul poate fi reglat în patru poziții prin accesarea unui singur buton. Capotina extensibilă XXL protejează copilul de vremea nefavorabilă, iar suportul reglabil pentru picioare îi oferă un plus de confort. Materialele textile folosite sunt de cea mai înaltă calitate și pot fi achiziționate separat, ori de câte ori, părinții își doresc o schimbare de look acăruciorului.

Husa de ploaie pentru partea sport – inclusă în pachetul șasului.

Husa de ploaie pentru landou – inclusă în pachetul landoului

Adaptorii pentru scoică – incluși în pachetul șasiului.

Ai de urcat treptele? Se poate și cu copilul în cărucior!

Șasiul poate fi setat la înălțimea unei mese standard (80cm), iar căruciorul poate înlocui un scaun de masă și poate susține o greutate între 12.9 și 15.3 Kg.

Cu asistență revoluționară la urcarea și coborârea pantelor, Priam devine ePriam. Dacă optezi pentru modulul electric, șasiul standard este înlocuit de unul cu senzori de presiune pe mâner și două motoare electrice. Acestea preiau forța pe care trebuie să o depui când împingi căruciorul la deal sau pe teren accidentat. În plus, frânează la coborâre, astfel încât căruciorul să rămână tot timpul aproape de adult. Cele două motoare sunt alimentate de o baterie cu autonomie până la 40 de km, care se decuplează de pe șasiu și poate fi încărcată la priză. Încărcarea durează 8h, timp în care poți utiliza în continuare căruciorul ePriam ca pe cel normal.

Husa de iarnă Jewels of Nature

În sacul de iarnă Jewels of Nature bebelușul va dormi la căldură, în siguranță, iar tu te vei putea bucura de plimbările în aer liber, chiar și în sezonul rece. 

Alte accesorii disponibile:

Schiuri

Husă de țânțari pentru scaunul sport

Husă de țânțari pentru landou

Suport de pahar

Umbrelă

Geantă

Accesoriu pentru al doilea copil (non compatibil cu ePriam)

Caracteristici cărucior:

Greutate: 12,9 kg cu scaunul sport atașat

Greutate cu modul sport: 15,3 kg cu scaunul sport atașat

Dimensiuni: L 950 x W 600 x H 400 mm

Foto: PR

Află mai multe pe: https://cybex-online.com/jewels-of-nature

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse