(P) Nu e prea devreme: pregăteşte-te pentru primăvară cu sandale de damă din piele!

Sandalele sunt un accesoriu de bază pentru garderoba de primăvară. Acestea ar trebui să fie de calitate, să arate cât mai bine, să îţi asigure confortul pentru întreaga zi şi, totodată, să se poată integra în ţinute variate cu pantaloni, fuste sau rochii. 

Iată câteva sugestii de care poţi ţine cont pentru a ţine pasul cu moda din această primăvară şi a-ţi asigura sandale dama piele de calitate! 

Sandale damă brand românesc

Poate că te va surprinde această primă sugestie, dar să ştii că, după ce vei vedea despre ce este vorba, vei fi nerăbdătoare să faci o achiziţie. În prezent, poţi găsi câteva modele de sandale de damă din piele fabricate în ţara noastră de calitate excelentă, care te vor fermeca prin frumuseţea designului şi coloristică. Elegante, confortabile, bine realizate, în trend cu moda şi extrem de atrăgătoare, aceste sandale te vor cuceri prin rafinament şi versatilitate, astfel că nu trebuie să îţi lipsească în această primăvară.

Sandale damă Steizer

Realizate din piele naturală de calitate, atât la exterior cât şi la interior, sandalele de damă Steizer sunt apreciate de femeile care caută pentru această primavară încălţăminte uşoară, versatilă şi confortabilă. 

Steizer vine cu modele de sandale de damă din piele în varianta cu toc de 8.5 cm şi baretă în jurul gleznei pentru ţinute business elegante, cu toc de 5.5 cm şi lăcuite pentru ţinute confortabile de seară sau cu toc de 4.5 cm pentru ţinute casual. De asemenea, le vei găsi într-o gamă variată de culori sau combinaţii de culori, atractive şi moderne.

Sandale damă Marco Tozzi

Pentru ţinute casual și uşoare de primăvară, ar trebui să ai şi o pereche de sandale de damă din piele Marco Tozzi. Realizate complet din piele, acestea se pot achiziţiona în varianta cu toc de 1.5 cm – ideale pentru rochii vaporoase, dar şi în varianta cu toc de 4.5 cm – elegante şi în culori vibrante, care îţi vor completa look-ul într-un mod inspirat. 

Sandale damă Epica

În gama Epica vei găsi sandale de damă din piele elegante pentru ţinute de seară sau ocazii. Dacă te simţi confortabil cu un toc de 7 cm, poţi opta pentru modelul negru din piele nabuc texturată sau pentru modelul galben cu floricele negre pe bareta de pe gleznă. Pentru o rochie de seară lungă, modelul roz cu ștrasuri şi toc de 8.5 cm va atrage cu siguranţă atenţia asupra ta. Sau, dacă vrei să fii şi mai provocatoare, alege modelul cu toc de 9.5 cm din piele sidefată.

Sandale damă Capricia

Pentru a aborda un stil casual şi a te simţi confortabil întreaga zi, ai nevoie de o pereche de sandale de damă din piele cu talpa joasă, precum cele din gama Capricia. Calitative, atrăgătoare, uşoare şi versatile, aceste sandale din magazinul online Capricia.ro vor completa de minune ţinutele tale. Le poţi găsi în culori atractive precum frez, galben, crem sau gri. 

Sandale damă Scado

Dacă te simţi încrezătoare pe tocuri de 10 cm, alege o pereche de sandale Scado! Poţi să fii sigură că nu vor trece neobservate şi că vor aduce un plus de eleganţă şi stil ţinutelor tale de primăvară.  

Pentru un look mai incitant, poţi alege modelul negru, din piele naturală, cu şiret, sau, pentru o ţinută casual, modelul cu aspect zebră, cu toc de 4.5 cm.

Profită de ofertele şi reducerile de sezon şi completează-ţi garderoba cu o pereche elegantă, versatilă şi confortabilă de sandale! Te asigurăm că nu este prea devreme – primăvara se apropie şi, în numai câteva săptămâni, le vei putea purta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin