(P) Nu știi ce jucărie să îi cumperi copilului tău? Iată un TOP 3 cu cele mai dorite

În cazul în care ești părinte și vrei să achiziționezi pentru copilul tău o jucărie care să fie cât mai pe placul lui, acest articol îți vine în ajutor cu 3 idei perfecte de pus în practică. Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată ce dar ar putea genera mai multă bucurie unui copil, însă, în același timp, să fie util și să îl folosească un timp cât mai îndelungat.

Pentru aceste idei de cadouri pentru cei mici, ilbambino.ro îți vine în ajutor cu o gama cât mai variată de jucării dintre care o poți alege pe cea potrivită vârstei sau dorințelor copilului.

Iată 3 idei de jucării cu care nu vei da greș

  1. Puzzle

Pe lângă faptul că acest tip de joc îi va stârni curiozitatea și creativitatea copilului, are ca scop crearea concentrării celui mic, astfel dorindu-și să finalizeze imaginea puzzle-ului. Pentru a duce la bun sfârșit această acțiune, este nevoie de atenție pentru a găsi piesele ce se potrivesc și locurile lor, așadar, tipul acesta de activitate îl va provoca și îl va face să creeze singur lucruri frumoase.

În funcție de lucrurile lui preferate, poți alege un puzzle care să conțină imagini din desenele lui favorite sau cu personaje ori peisaje pe care acesta le adoră.

  1. Instrumente muzicale

Dacă încă de mic are înclinații spre domeniul creativ, poți apela la achiziționarea unor instrumente muzicale din plastic, de jucărie, care să îi servească acestuia drept mijloc în dezvoltarea lui artistică. Ulterior, le poți înlocui pe acestea cu unele reale, dacă prichindelul manifestă înclinație spre acest tip de activitate.

În funcție de ce își dorește el, poți achiziționa respectivul instrument adecvat vârstei lui, cu care se poate amuză și distra pe cinste.

  1. Mașinuțe sau păpuși 

Clasicele jucării specifice copiilor, vor rămâne, desigur mașinuțele și păpușile. Indiferent de vârstă lor, aceștia se vor bucură dacă îi vei surprinde cu acest tip de cadou. Tehnologia evoluând, a dus la apariția numeroaselor generații de mașinuțe cu telecomanda sau a păpușilor cu diferite funcții.

Dorința tuturor băieților mici sunt mașinuțele pe care le poți controla doar din telecomanda, dar există și fete care sunt pasionate sau atrase de acest domeniu sau poate doar de acest tip de jucărie. Pentru ele există păpuși care vorbesc sau își spun nevoile, pe care le pot schimbă de haine sau cărora le poți vopsi părul.

Așadar, acum că ai aflat ce idei de jucării poți achiziționa pentru cei mici, asigira-te că vei ține cont ce aceste de ele și cu siguranță nu vei da greș!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din 4 - 5 ani