(P) Oferte de nerefuzat la produsele pentru copii și bebeluși

Martie este cea mai potrivită lună din an ca să le arăți tuturor mămicilor din viața ta cât sunt de importante. Iar Altex s-a hotărât să-ți dea o mână de ajutor cu ofertele extraordinare pe care le are, pe întreaga durata a lunii martie, la produsele destinate bebelușilor și copiilor. Ai promoții atractive la toate produsele din categoria „Bebeluși – Copii', ceea ce înseamnă că variantele de cadouri pentru proaspetele mămici din viața ta sunt nenumărate.

Poți să cumperi de la scutece de copii și articole pentru igiena și îngrijirea copiilor, până la cărucioare și echipamente ideale pentru monitorizarea bebelușilor.  

Scutece pentru copii

Știi că, până să meargă singur la toaletă, un bebeluș consumă circa 7.000 de scutece? Altex pune mare preț igiena celor mici, așa că are în ofertă o gamă variată de scutece pentru copii. Vei găsi scutece de la branduri ca Pampers, Huggies, Pufies și Happy. Scutecele pe care le poți comanda de la Altex sunt de unică folosință și sunt potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Scutecele de unică folosință pentru bebeluși sunt foarte simplu de folosit chiar și de către părinții fără experiență. De asemenea, pamperșii de unică folosință se prind foarte rapid, sunt accesibili din punctul de vedere al prețului, iar unele dintre ele chiar îi anunță pe părinți când este cazul să le schimbe. În afara scutecelor de unică folosință, de la Altex ai posibilitatea să comanzi și șervețele umede pentru bebeluși, precum și cutii, coșuri și accesorii pentru scutece.

Biberoane și accesorii pentru copii

Altex are grijă să îți ofere prețuri bune nu doar la scutece pentru copii, ci și la biberoane și accesorii pentru hrănirea copiilor, cum ar fi tetine, suzete, încălzitoare de lapte, termosuri și sterilizatoare. Înainte să cumperi biberoane și accesorii pentru hrănirea copiilor, este necesar să te asigur că destinatarele cadourilor tale nu au deja asemenea produse.

Produse de igienă și îngrijire pentru copii

Poate îți fac cu ochiul și produsele de igienă și îngrijire pentru copii la super oferte de la Altex! Igiena și îngrijirea copilului sunt extrem de importante pentru o proaspătă mămică. Prin urmare, merită să te gândești la un cadou în această direcție. La Altex o să găsești aparate aerosoli, aspiratoare nazale, termometre pentru copii și accesorii de îngrijire, cum ar fi seturi cu pieptăn și perie, forfecuță cu protecție, seturi de îngrijire, kituri de îngrijire și bețișoare de vată cu protecție.

Cărucioare și articole de transport pentru copii

Cărucioarele și articolele de transport (scaunele auto, gentile pentru bebeluși și premergătoarele) pentru copii reprezintă cadouri îndrăznețe de oferit unei proaspete mămici. Dacă îți surâde ideea cumpărării unui cărucior de copii pentru o mămică specială din viața ta, Altex îți pune la dispoziție nenumărate modele de cărucioare dintre care să alegi. Recomandarea noastră este să optezi pentru un produs solid și, în același timp, foarte ușor de utilizat. De asemenea, este foarte important și ca un cărucior să poată fi pliat fără efort. Ai grijă să nu scapi din vedere acest aspect!

Dispozitive pentru monitorizarea bebelușilor

O altă variantă foarte bună de cadou pentru proaspetele mămici este un dispozitiv pentru monitorizarea și localizarea bebelușului. Orice părinte dorește să-și știe copilul în siguranță, iar utilizarea unui dispozitiv pentru monitorizarea bebelușului nu face decât să aducă un plus de liniște în viața unei tinere familii. Oferta Altex de dispozitive pentru monitorizarea și localizarea bebelușilor include, printre altele, monitoare audio digitale, monitoare video și interfoane.

De ce merită să comanzi cadourile pentru mămici de la Altex?

Merită să comanzi de la Altex toate cadourile pe care ai de gând să le oferi în luna martie tuturor proaspetelor mămici la care ții din două motive. Ofertele nemaipomenite la care ai acces constituie primul motiv. În funcție de produsele pentru bebeluși pe care ai de gând să le comanzi, poți să cumperi articole reduse cu peste 50%. Cel de-al doilea motiv pentru care să comanzi cadouri pentru mămici de la Altex este că nu o să fie nevoie să-ți aloci mult timp pentru cumpărături. Găsești totul într-un singur loc, plasezi o comandă online și, în foarte scurt timp, toate produsele ajung la tine acasă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul