(P) Pentru desene strălucitoare: Glow Pad de la Noriel

De când omul a descoperit ce lucruri minunate poate desena cu o simplă bucățică de cărbune și a umplut pereții peșterilor cu reprezentări, a căutat noi instrumente cu care să se exprime artistic mai ușor, mai frumos. Așa au apărut tăblițele, tocurile de scris, stilourile, markerele etc.

Dacă și copilul tău este pasionat de desen, atunci oferă-i cu prima ocazie o tabletă Glow Pad. Este cel mai nou produs lansat în colecția Micul Artist de la Noriel.

Pe această tabletă copilul poate desena atât liber, dar și cu ajutorul instrumentelor incluse: clema pentru cele 5 markere, șabloane și discuri. Ecranul devine luminos atunci când aprinde ledurile, iar desenele capătă o strălucire specială și arată extraordinar și în întuneric, așa că se va îndrăgosti imediat de Glow Pad. Și partea cea bună este că atunci când s-a plictisit, nu trebuie decât să șteargă totul cu burețelul și o poate lua de la capăt desenând după pofta inimii. Dacă la tăblițele clasice, pe care scria cu creta, intervin probleme legate murdărie, de teama ca nu cumva copilul să inspire praf sau să înghită cretă, la tableta Glow Pad totul este simplu și curat. Nici nu mai irosești hârtie pentru încercările mai puțin inspirate și ai mare șanse ca pereții locuinței să rămână curați. Cu acestă tabletă cei mici pot exersa talentul la desen oricât doresc, fără teamă. Produsul este indicat atât copiilor micuți, dar care au împlinit 3 ani, cât și celor mai mari, care vor să se amuze, să experimenteze, să creeze.

Vino repede în magazinele Noriel sau pe site-u www.noriel.ro să descoperi mai multe despre tableta Glow Pad. Fiecare mic artist, fie el fetiță sau băiețel, merită o asemenea tabletă!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Anunturi