(P) Produsele Cybex – de ce sunt atât de de populare şi apreciate de părinţi?

Brandul german Cybex a dobândit popularitate datorită scaunului auto Aton, unul dintre produsele cel mai bine cotate din această categorie. Totuşi, produsele Cybex, printre care şi cărucioarele pliabile sport sau cele multifuncţionale, sunt în prezent apreciate de părinţii din întreaga lume. 

Cărucioarele Cybex Priam

Priam este un cărucior emblematic pentru Cybex şi, totodată, un sistem de călătorie multifuncţional manevrabil cu o singură mână. Este dotat cu scaun reversibil, rotile are suspensii şi coronamentul este extensibil. Părinţii pot alege din mai multe modele premium realizate din material exclusivist creat de designerul Karolina Kurkova şi culori care poartă licenţa Ferrari. 

Trebuie menţionat modelul E-Priam cu sistem inteligent de asistenţă care este de fapt o versiune de cărucior alimentat cu baterii pentru a facilita împingere pe teren denivelat sau pe un drum în pantă. 

Priam este compatibil cu scaune pentru bebeluşi Cybex Aton Q şi Cloud Q şi poate fi dotat cu diverse accesorii, printre care şi cele pentru zăpadă. 

Cărucioarele Cybex Mios

Cărucioarele Cybex Mios sunt o versiunea mai uşoară a lui Priam, sunt mai accesibile ca preţ şi oferă în plus spătarul din plasă Cybex şi suport pentru picioare pentru a preveni supraîncălzirea copilului. 

Se poate plia cu o singură mâna, poate sta singur în picioare după pliere, are baldachin extensibil, scaun reversibil şi suspensie integrală. Include husă de ploaia, bară de protecţie şi adaptoarele necesare pentru scaunele auto Cybex. 

Cărucioarele 3 în 1 Cybex – landou, scaun sport şi scoica auto Melio Carbon

Am ajuns la un sistem de călătorie complet şi complex care se remarcă prin faptul că este extrem de uşor şi confortabil şi are un aspect modern şi plin de stil. Cu o greutate de numai 5.8 kg, acest produs Cybex este special conceput pentru viaţa urbană dinamică şi uşurează viaţa multor părinţi. 

Se poate plia cu o singură mână şi, pentru că după pliere este compact şi stă singur în picioare, este ideal pentru mijloacele de transport în comun. Scaunul sport este reversibil şi permite reorientarea către direcţia de mers, permiţându-i micuţului să se bucure de privelişte. 

De asemenea, acest model se remarcă prin inserţiile confortabile, respirabile şi detaşabile din zona spătarului care se pot curăţa în maşina de spălat şi previn încălzirea corpului bebelușului. 

Un alt avantaj al acestui model, este baldachinul XXL realizat din material cu factor de protecţie solară UPF 50+. Aceasta este dotată cu două ferestre realizate din material respirabil care facilitează fluxul de aer şi previne supraîncălzirea micuţului.

De asemenea, spătarul este ajustabil de la poziţia perfect culcat, motiv pentru care se poate folosi din prima zi de naştere. 

Roţile din spate au suspensii, iar cele din faţă sunt dotate cu amortizoare, motiv pentru care rularea este lina şi plăcută chiar şi pe teren denivelat. 

Cărucior Cybex Gold Libelle 

Este un cărucior sport extrem de uşor care, după pliere, îşi reduce uimitor de mult dimensiunile. Întrucât este uşor de manevrat, compact şi mic după pliere şi împingerea lui nu necesită aproape deloc efort, este genul de cărucior preferat de mulţi dintre părinţii care călătoresc mult.

Se poate spune că Libelle este opţiunea ideală pentru a profita la maximul de drumurile cu avionul, cu trenul sau cu maşina. Este compact şi, pe cât de uşor se pliază, pe atât de uşor se şi desface.

Este dotat cu spătar şi suport de picioare reglabile, aceste caracteristici făcându-l uşor de configurat în funcţie de necesităţile micuţului. Roţile din faţă sunt prevăzute cu suspensii, acest lucru asigurând manevrabilitatea crescută şi curgerea lină a căruciorului. 

Cărucior Cybex Gold Beezy

Este un alt model de cărucior sport multifuncțional care poate face viaţa părinţilor mult mai uşoară. Întrucât este foarte compact, elegant şi agil, este considerat un cărucior de oraş special conceput pentru părinţii activi. 

Datorită poziţiei ergonomice perfect orizontală, se poate utiliza din prima zi de naştere a micuţului. De asemenea, se poate folosi pentru a ataşa un scaun auto.

După pliere, sta singur în picioare şi este uşor de depozitat în spaţiile mici. Roţile sunt dotate cu suspensii care asigura rularea lină pe asfalt.  


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse