(P) Programul BACK IN SHAPE pentru Proaspete Mămici, la ALTO Studio

Este disponibil în exclusivitate la ALTO Studio București și este gândit special pentru a te asista să revii la forma ta de dinainte de sarcină și să scapi de laxitatea pielii în zona abdomenului. Ca bonus, parcursul terapeutic este chiar relaxant!

Sarcina și maternitatea reprezintă una din cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Bucuria de a da naștere vine  însă la pachet și cu responsabilități noi, precum și cu schimbări ale stilului de viață … și ale siluetei.

Minunea proaspetei maternități trebuie savurată, așa că dintre provocările pe care le aduce poți taia de pe lista nemulțumirea față de imaginea corpului tău post partum: la ALTO Studio găsești terapii estetice neinvazive dedicate ȚIE, pentru această perioadă specială a vieții.

Imediat ce primești permisiunea medicului de a apela la terapii estetice neinvazive pentru remodelare corporală (probabil în jur de 6 săptămâni dupa naștere) , echipa  ALTO te așteaptă în centrul situat într-o zonă ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient high-end dotat cu tehnologiile cele mai avansate, sigure și eficiente.

Mix Personalizat de Terapii Neinvazive, pentru față și corp

ALTO Studio deține instrumentele potrivite pentru a defini și atinge împreună cu tine obiectivele estetice ale imaginii tale ca proaspătă mămică. Prin programul BACK IN SHAPE New Mom,  ți-au pregătit o echipă multidisciplinară care să te însoțească și să îți oferre cele mai bune recomandări.

Beauty Manager-ul este specialistul în estetică corporală care îți va propune o soluție completă, un mix personalizat de terapii orientat să rezolve fiecare din problemele identificate în sesiunea de evaluare, raportându-se permanent la etapa maternității în care te afli și specificitățile acesteia și urmărind permanent rezultatele prin evaluări periodice. Va coordona echipa de terapeuți pentru remodelarea eficientă a siluetei tale, în siguranță.

Oana Valah este proaspătă mămică, ca și tine, și Specialistul în Nutriție al Programului BACK IN SHAPE. Gasești pe pagina dedicată a programului BACK IN SHAPE New Mom link-uri către un ghid general de reguli de urmat pentru a o dietă echilibrată, atât pentru situația în care încă alăptezi, când balanța între aportul de nutrienți și varietatea acestora este mult mai fină, cât și pentru momentul când oprești alăptarea. Poți opta și pentru programul complet, care presupune dietă personalizată și supervizare periodică,  plus îndrumarea unui specialist în fitness și wellbeing în cadrul unei sesiuni gratuite cu antrenor personal la Sweat Concept.

Pentru că sarcina și perioada istovitoare de după naștere au lăsat cu siguranță urme pe tenul tău, programul îți propune și terapii neinvazive de estetică facială pentru curățare, hidratare și revitalizare. Pentru un BACK IN SPAPE total, tenul proaspăt este un must have!

Mămici care Alăptează – ce terapii de remodelare corporală pot accesa?

Perioada alăptării impune o atenție deosebită în ceea ce privește substanțele care pot fi introduse sau eliberate în organismul mamei. Tocmai de aceea terapiile recomandate de către producatorii de echipamente sunt cele care presupun modificări minime și controlate la nivelul metabolismului celular al mamei. Vorbim de terapii care se bazează pe principiul masajului local activ sau drenajului limfatic. Masajul endermologic este extrem de popular și, completat cu presoterapia Adagyo garantează rezultate spectaculoase în toate zonele cu probleme.

Tehnologia presoterapiei Adagyo este concepută pentru a activa nu numai sistemul limfatic, ci și țesutul muscular și dermul și, deși lucrează direct doar asupra picioarelor, feselor și abdomenului, efectele sale pozitive au loc la nivelul întregului organism.

Presoterapia este în esență un masaj realizat prin presiune în cicluri și la intensități diferite în funcție de rezultatul dorit, care activează circulația, atăt venoasă, cât și limfatică, obținând un efect de drenaj limfatic și stimulând reabsorbția fluidelor interstițiale care nu au fost absorbite de sistemul venos.

Ca proaspătă mămică, presoterapia te poate ajuta fără riscuri asociate pe mai multe direcții:

  • Regenerea Organismului și o Stare Generală de Bine, pentru ca susține detoxifierea organismului și încurajează sănătatea sistemului imunitar prin stimularea sistemul limfatic;
  • Stabilizarea rezultatelor procedurilor de slăbire sau anticelulitice, pentru că pregătește organismul înaintea oricărei terapii care presupune eliberarea de grăsimi în spațiul interstițial și îl susține după efectuarea acestora, antrenând activ eliminarea reziduurilor și a acizilor grași.
  • Relaxare Musculară pentru ca drenajul limfatic relaxează profund mușchii, eliminând starea de oboseală și de tensiune.
  • Fără picioare grele' pentru ca presoterapia reduce retenția excesivă de apă, are beneficii directe în relaxarea și revigorarea picioarelor, inclusiv amelioarearea stării picioarelor umflate.
  • Diminuarea Celulitei prin stimularea sistemului limfatic și circulatoriu, ceea ce îmbunătățește fluxul sangvin la nivelul țesuturilor, făcându-le mai elastice. Slăbirea rezistenței țesutului conjuctiv care dă aspectul de coajă de portocală' duce la ameliorarea aspectului celulitei.
  • Diminuarea Inflamației prin reducerea retenției de apă din organism, care are un efect pozitiv și asupra inflamațiilor, indiferent dacă acestea provin din cauza efortului excesiv sau în urma unei accidentări.

Mămici care NU Alăptează – remodelare corporală completă

Pentru proaspetele mămici care au minim 3 luni de la naștere și nu alăptează, ALTO Studio propune o gamă completă de terapii de remodelare corporală. Odată ce ai permisiunea medicului, planul terapeutic poate fi completat cu tehnologii care vizează slăbirea și tratarea celulitei în mod direct, targetat și maximizat, păstrând însă linia de siguranță deplină și confort pe tot parcursul experienței.

  • VelaShape III – Tehnologie Eficientă de Tratare Celulită și Slăbire
young loving mom with baby on bed

Velashape III original este proiectat pentru rezultate certe și eficiență și are manipoli dedicați pentru cele două direcții majore – slăbire și celulită. Utilizează un mix complex de tehnologii care lucrează sinergic în beneficiul tău:  radiofrecvență, lumină infraroșie, vacuum reglabil și – în cazul tratamentelor anticelulitice – masaj mecanic cu role.

VelaShape 3 stimulează activitatea fibroblastelor (celulele speciale, cu un rol-cheie în producția endogenă de colagen și elastină), remodelând astfel matricea extracelulară și reducând circumferința zonei tratate.  După un program de tratament, pe lângă slăbire și diminuarea clară a celulitei, vei observa reducerea laxității pielii, precum și refacerea texturii și revitalizarea acesteia. Mai mult, există și un efect de tonifiere musculară în zona de tratament, datorită efectului masajului.

  • Crio-Sculptare CoolTech Define – Remodelare completă prin slăbire localizată țintită

Atunci când îngheți țesutul adipos se declansează o distrugere controlată a celulelor de grăsime, iar tehnologia unică Cooltech Define este foarte eficientă în declanșarea acestui proces, protejând însă țesuturile adiacente. Odată ce membrana celulară a adipocitului este compromisă prin înghețare, intervin macrofagii – celule speciale cu rol de curățare a organismului, care contribuie la eliminarea adipocitelor în mod natural din corp. 

Criolipoliza simultană multiplă (crio-sculptarea) permite reducerea exclusiv a grăsimii subcutanate dintr-un număr mai mare de zone ale corpului, fără risc sau alte inconveniente.

În cazul asocierii cu grăsimie viscerală masivă sau laxitate cutanată exagerată în zona de tratament, planul terapeutic va include etape premergătoare cu scopul de a pregăti țesutul sau va urma o cu totul altă direcție.

  • Radiofrecvență și Ultrasunete Dalyance – Tonifiere și Remodelare complete

Împreună cu celelalte tehnologii de estetică facială și corporală din cadrul ALTO Studio, Dalyance este parte integrantă din conceptul de estetica sustenabilă, ce urmarește să abordeze în mod non-invaziv și sinergetic toți factorii care influențează aspectul corpului tău de proaspată mamă.

Remodelarea corporală prin radiofrecvență și ultrasunete garantează tonifierea țesutului, scăderea în centimetri, un aspect îmbunătățit al pielii, și, desigur, ameliorarea aspectului celulitei.

Estetică facială pentru Proaspete Mămici

  • HidroDermabraziune Hydrafacial – Exfoliere și curățare profundă

Ca proaspătă mămică, un ten curat și bine hrănit este obligatoriu pentru o mină strălucitoare și o atitudine pozitivă!

Bazat pe patru tehnologii unice, Hydrafacial garantează un tratament-minune de restabilire a strălucirii pielii prin hidrodermabraziune – exfoliere și extracție completată cu antioxidanți și agenți de hidratare. Singura terapie care-ți curăța fața profund, rapid, fară a leza pielea și fără timp de recuperare, ideală pentru uniformizarea și retexturarea acesteia și pentru  ameliorarea liniilor fine, a petelor pigmentare, porilor dilatați și acneei.

  • Hidratare și Rejuvenare INTRACEUTICALS – Terapie cu Oxigen Hiperbaric pentru față, mâini, decolteu

Tenul tău se resimte după nopțile nedormite și solicitarea permanentă a alăptării asupra organismului?  Vrei un moment pentru tine și plăcerea de a regăsi în oglindă prospețimea feței tale dinainte'? Alege o terapie INTRACEUTICALS, pentru un ten proaspăt și profund hidratat. 

Tratamentul non-invaziv cu acid hialuronic, vitamine și antioxidanți livrate profund în piele prin tehnologia cu oxigen hiperbaric, are un efect instant de hidratare, rejuvenare și estompare riduri. Este alternativa fără ac la injectările cu acid hialuronic. 

Cu efect de lungă durată, fără complicații și timp de recuperare, obții un rezultat natural, iar textura și calitatea pielii tale de proaspătă mămică este îmbunătățită din interior către exterior.

  • Radiofrecvența monopolară și bipolară facială Dalyance

Tratamentele de rejuvenare faciala prin radiofrecventa vizeaza refacerea conturului facial și restabilirea elasticității tenului, practic un efect global de reîntinerire, în mod sigur binevenit după perioada epuizantă a sarcinii și noptilor nedormite din primele luni ca mamă.

Epilarea Definitivă Laser: este potrivită Proaspetelor Mămici? 

Să fii mamă înseamnă să ai mai puțin timp pentru tine. Înseamnă că trebuie să eficientizezi toate procesele' care te mențin îngrijită și feminină. Așa că la ALTO Studio București, îți este pus la dispoziție un program complet de epilare definitivă cu laser, efectuat cu echipamentul Elysion Pro, cel mai avansat tratament de epilare laser din România.

Tehnologia Elysion Pro cu diodă laser asigură rezultate rapide, iar sesiunile de epilare se pot realiza în orice anotimp, chiar și vara. Vârful cu safir menține o temperatură scăzută, pentru confort maxim pe parcursul terapiei. Niciun alt țesut din împrejurimi nu este afectat de energia termică a laserului. În urma tratamentului, firul de păr din cadrul fiecarui folicul este distrus. Atâta timp cât firul de păr se află în stadiul potrivit (anagen), acesta va fi eliminat, deci în principiu este nevoie de două sau trei ședințe pentru a asigura eliminarea tuturor firelor nedorite.

Toate știm cât de neplăcută este o epilare normală. Doare, este ineficientă pe termen lung, este incomodă și trebuie să o repeți o dată la cel mult două săptămâni.  Asigură-te că vei avea mai mult timp pentru puiul tău și că alegi o terapie mult mai eficientă decât metodele tradiționale de epilare.

Programul  BACK IN SHAPE New Mom la ALTO Studio București, destinat exclusiv proaspetelor mămici, este orientat pe rezultat: un serviciu 100% personalizat, având ca punct de plecare scanarea corporală Styku și diagnosticarea detaliată, oferite ca bonus. Planul de terapii se etapizează pe baza prioritizării rezultatelor dorite și se ajustează periodic, în funcție de rezultatele constatate în cadrul sesiunilor de evaluare prin re-scanare corporala și fotografii before & after.

Consultă pagina dedicată a programului BACK IN SHAPE New Mom ca sa vezi prețurile personalizate și ofertele speciale!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Nastere
Buton