(P) Protecțiile de pat, garanția unui somn liniștitor pentru bebelușul tău!

Siguranța bebelușului tău este o prioritate. Atunci când doarme sau când se joacă, el trebuie să fie în permanență în condiții optime de siguranță. Confortul său poate fi dat fără îndoială de utilizarea unor protectii pat. Cu ajutorul acestora, nu vei mai sta ca pe ace, cu gândul că trebuie să îl supraveghezi continuu pentru a nu se accidenta. Vei crea astfel un mediu prietenos dezvoltării sale, în care se va putea odihni sau juca fără niciun risc.

Știind cât de utile sunt aceste protecții pentru pat, te vei putea implica fără niciun stres în toate activitățile bebelușului. Siguranța micuțului tău va fi de asemenea și liniștea ta. Protecțiile și apărătorile laterale oferă un mediu sigur pentru cel mic, în orice fel de pat, chiar și atunci când va dormi alături de tine.  

Mediile care nu sunt special concepute pentru activitățile uzuale ale copiilor pot fi sursa unor evenimente neplăcute, care uneori le pot pune în pericol sănătatea fizică. Pentru a preîntâmpina aceste situații, producătorii oferă o gamă variată de sisteme de siguranță de cea mai bună calitate. 

Din categoria de protecții pat fac parte barierele de protecție, bumperele flexibile și apărătorile laterale. Acestea sunt cele mai bune modalități prin care îți poți proteja copilul. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că sunt multifuncționale, putând fi transformate rapid într-un țarc de joacă.

Bariere de protecție 

Metodele de protecție improvizate, prin care blocai spațiul de mișcare al celui mic, cu perne, rulouri din burete sau orice alte accesorii, nu sunt o soluție optimă și nici recomandată. Cea mai sigură variantă de a-l proteja pe năzdrăvanul tău, atunci când patul său nu este special amenajat pentru vârsta sa, constă în instalarea unor bariere de protecție pe toate lateralele patului. Acestea au înălțimea ajustabilă și sunt realizate pentru a acoperi toată lungimea patului. Astfel, vei evita eventualele accidentări și vei asigura liniștea și confortul emoțional al întregii familii. În funcție de nevoile tale, poti beneficia de cele mai înalte bariere de protecție fabricate în România, într-o gamă variată de culori și dimensiuni.  

Apărători laterale pat

Aceste protecții pentru pat pentru copii sunt sub forma unor bumpere multifuncționale, extrem de flexibile, confortabile și moi. Cele mai mari apărători laterale pentru pat le poți găsi în magazinul online buy4baby.ro. Specialiștii recomandă instalarea mai multor apărători laterale pentru a nu exista zone descoperite. Acestea se fixează astfel încât să nu existe spații goale între saltea și bumper. Sunt extrem de utile pentru limitarea spațiului de somn al copilului și se pot transforma rapid în zonă de joacă. 

Bumpere de protecție

Cu siguranță una dintre cele mai mari temeri ale tale constă în riscul ca micuțul tău să se lovească la cap sau în restul corpului. Pentru a te scăpa de acest stres, producătorii au adus pe piață bumperele. Acestea împiedică lovirea bebelușului de cadrul patului, îi oferă protecție maximă și un somn liniștit. Variantele împletite sunt confecționate dintr-un material moale și plăcut la atingere.     

Toate produsele din categoria protectii pat pentru copii sunt testate de specialiștii în domeniu și au avizul mai multor instituții în ceea ce privește siguranța oferită. Poți alege, dintr-o gamă diversificată de bariere de protecție și apărători laterale, produsul de care ai nevoie, cu dimensiunea potrivită și culoarea preferată. Prin intermediul acestor accesorii, vei asigura un somn fără griji atât pentru cel mic, cât și pentru tine.       


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul