(P) Recomandarile Couture Bebe vizavi de alegerea lumanarii de botez

Potrivit traditiei, lumanarile de botez sunt alese si cumparate de nasi. Cu toate acestea insa, inca sunt si  parinti care fac asta, dupa caz. Poate fi vorba si despre colaborarea acestora, care impreuna se decid pentru un anumit tip de lumanare. Acesta va trebui sa se potriveasca cu tema de botez, pe care din nou acestia o stabilesc impreuna sau doar parintii iau o decizie in acest sens. In orice caz, lumanarea este un detaliu important, ce trebuie ales atent. Iata care sunt cateva recomandari de luat in vedere in alegerea uneia corespunzatoare.

De mare efect si ideale in conturarea unei lumanari botez deosebite sunt decoratiile, alese in functie de tematica. Poate fi vorba, in functie de sexul copilului, de  modele cu flori multicolore, cu jucarii de plus vesele, figurine diverse, dar si alte astfel de idei deosebite. Ramane la alegerea fiecaruia cum va fi cea ce va completa si infrumuseta totodata deosebitul eveniment – botezul copilului.

Lumanarea de botez – simbolul nasilor si al unui eveniment memorabil

In functie de zona, poate fi vorba despre o pereche sau mai multe de nasi. Ideal este ca acestia sa se inteleaga in privinta lumanarii, pentru ca aceasta sa se incadreze perfect in decorul botezului. La ora actuala se poate alege intre optiuni variate, mai ales ca se mizeaza pe un simt estetic acut.

Tot mai multi merg pe varianta lumanarilor nu foarte lungi, care sunt confortabil de tinut in mana. Atat timp cat au un aspect deosebit si robust, vor iesi neindoilenic in evidenta in decorul evenimentului. Sunt preferate cele realizate din ceara naturala, dupa cum recomanda si specialistii in lumanari si articole pentru botez de la Couture Bebe.

Cei mai mult opteaza pentru culoarea alba a acestora, dar nu fara a alege serviciul personalizarii care da o cu totul alta alura lumanarii. In cele mai multe dintre cazuri, detaliile estetice si diversele podoabe pentru care opteaza cei mai multi se centreaza pe ideea de a impresiona, de a completa un eveniment ce promite a fi memorabil. Cert este un lucru si anume ca alegerea tine cont in principal de o tematica, respectiv de acele elemente care sunt definitorii pentru marele eveniment, pentru copil si nasi totodata.

Se aleg mereu, indiferent ca este vorba despre o fetita sau un baietel, lumanari expresive, in culori vii. Majoritatea mizeaza pe ideile clasice, cu toate ca unii prefera sa iasa din sfera comunului, mizand pe optiuni mai deosebite.

Fie cu detalii minimaliste, fie in note de eleganta din cele mai deosebite, lumanarea va fi intotdeauna un element sacru in cadrul savarsirii acestei sfinte taine, a botezului. Cu tematica traditionala si elemente specifice, cu detalii rupte din povesti populare sau prin amprenta personalitatii, fiecare poate solicita specialistilor in astfel de articole lumanari ce cu siguranta vor defini botezul.

Pentru ca este vorba despre un element aparte, notabil, alegerea lumanarii trebuie sa se faca din timp si nu in pripa. Alegerea atelierului de altfel este o misiune de care va depinde cat de reusita va fi lumanarea. De aceea, fiecare va trebui sa acorde atentia necesara acestui aspect, iar rezultele vor fi cele asteptate.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse