(P) Recompense la locul de muncă? Da, oferă-le cu încredere!

A-ți recompensă angajații, în special pe cei mai buni, poate părea un lucru destul de greu de pus în aplicare. Și totuși, nu este atât de dificil … Cu cerințele în schimbare ale angajaților, acordarea de recompense îți poate aduce chiar beneficii uriașe! Iată cum, a oferi angajaților cadouri poate transforma afacerea.

În ziua de azi, doar a oferi un salariu nu mai este suficient pentru a-ți motiva angajații. Când vine vorba de relații sănătoase între angajatori și angajați, avantajele, recompensele și cadourile oferite în anumite ocazii devin la fel de importante ca plata lunară. Acum, strategiile de recompensare de succes oferă angajaților posibilitatea de a-și îmbunătăți performanța simțitor, ceea ce ajută la recunoașterea celor mai buni dintre ei. Și asta, vei veda, va fi în beneficiul tău! 

Dar, de ce ar trebui să te gândești să dai recompense?

Amestecul de muncă și odihnă este un fenomen modern. Acest lucru nu înseamnă că, atunci când ne odihnim, lucrăm și invers, ci mai degrabă că avantajele, recompensele și cadourile la locul de muncă pot deveni utile, chiar și în afară biroului!

Politicile moderne de resurse umane sunt acum mai mult legate de auto-îmbunătățire și recompense decât de stimulentele financiare. O strategie eficientă de recompensare nu promovează doar munca bună prin oferirea unui mic bonus angajaților, ci promovează un anumit echilibru între viața profesională și viața personală, care îi permite angajatului să se descurce la maxim.

Financiar sau recompense: Există o diferența semnificativă între aceste două bonusuri uimitoare? 

Recompensele financiare sunt adesea oferite angajaților cei mai merituoși sub formă de bonusuri. Acestea sunt foarte binevenite. Acestea sunt oferite lunar, în funcție de performanțele fiecărui angajat în parte.

Recompensele materiale, pe de altă parte, sunt adesea văzute ca mici cadouri suplimentare care fac viață profesională mai plăcută. De exemplu, poți oferi cosuri cadou corporate, la diverse ocazii speciale. Multe dintre aceste beneficii materiale vor fi reciproc avantajoase, întrucât un angajat mai fericit și mai sănătos va contribui la o cultură pozitivă a biroului și va avea performanțe mai bune.

Astfel, vei avea ocazia nu numai de a promova productivitatea, ci mai ales de a face acest lucru în conformitate cu valorile companiei pe care o conduci. Astfel, în loc să oferi un bonus sau o zi de vacanță în urmă unui proiect de succes, ai putea oferi recompense care să promoveze munca în echipă și recunoașterea la locul de muncă, precum și munca conștiincioasă și de calitate! Intră pe giftidea.ro pentru a alege cosuri cadou femei și bărbați ce pot fi oferite angajaților!

Ce beneficii au recompensele la locul de muncă?

Compania trebuie să fie bine gestionată și prezentată sistematic fiecărui candidat care solicită să se alăture companiei. Da, pentru că este o adevărată valoare adăugată: cei mai buni și talentați angajați vor că geniul lor să fie apreciat și recunoscut. Le poți arăta cum se va realiza această recunoaștere prin detalierea sistemului tău sofisticat de recompense la locul de muncă. Să vedem beneficiile:

Păstrarea celor mai buni angajați

Acesta este un motiv cât se poate de întemeiat. Schimbarea permanentă a personalului poate fi costisitoare pentru afacerea ta. Deci, trebuie să îți păstrezi cei mai buni angajați, dar dacă aceștia nu se simt apreciați, vor pleca cu siguranță. Există multe modalități de a-i păstra, iar acordarea de recompense regulate este o parte integrantă a strategiei tale.

Contribui la promovarea culturii companiei

După cum am menționat deja, o politică bună de recompensă va conecta angajații la obiectivele și valorile companiei. Beneficiile acestei abordări sunt de anvergură, deoarece o identitate și o cultură corporativă puternice au un mare impact, inclusiv asupra productivității.

Oferi valoare angajaților

Recompensarea înseamnă recunoașterea celor mai străluciți candidați. Angajații tăi vor fi conștienți de valoarea lor și de faptul că îi apreciezi. Asta îți va aduce loialitate.

Contribui la bunăstarea angajaților

Neglijarea aportului pe care un angajat îl aduce companiei tale poate duce la descurajarea acestuia. A fi atent la bunăstarea angajaților este esențial pentru a-ți duce compania pe noi culmi.

Crești productivitatea

Este simplu, dar trebuie spus. Acordarea de recompense te poate ajuta în mod masiv la creșterea productivității. Angajații sunt mai predispuși să producă lucrări de calitate dacă știu că sunt la îndemână recompense semnificative.

Îți îmbunătățești reputația

Ca și în cazul culturii corporative, reputația influențează multe aspecte ale afacerii tale. Unul dintre cele mai importante impacturi este cel al clienților. Dacă clienții află că angajații sunt nemulțumiți, s-ar putea să îi pierzi. Prin urmare, acordarea de recompense poate fi o modalitate cheie de angrenare a angajaților, contribuind la o reputație pozitivă pe întreagă piață! 

Crești performanța

Procesul de management al performanței este foarte popular în managementul afacerilor moderne. Acest proces are ca scop îmbunătățirea continuă și creșterea performanței fiecărui angajat. Așadar, nu este vorba doar de atingerea obiectivelor, ci de creșterea afacerii pe cât posibil. Din ce în ce mai mult, un sistem de recompense este utilizat pentru a menține angajamentul și loialitatea angajaților.

Creezi o legătură cu angajații tăi

Un sistem eficient de recompense la locul de muncă te ajută să te asiguri că angajații tăi au o legătură semnificativă cu afacerea ta. Vei îmbunătăți multe aspecte, cum ar fi modul în care vorbesc despre afacere și o vând altora!

Promovarea unui ritm consistent pe tot parcursul anului

Un sistem sofisticat de recompensă permanentă va promova o muncă bună, consistentă, pe tot parcursul anului. Nu oferi doar recompense angajaților tăi, ci gândește-te la cel mai bun mod de a le lega de obiectivele pe termen lung, care promovează o perspectiva pe termen lung.

Oferă cadouri și astfel vei avea angajamentul constant al angajaților și creșterea productivității continue!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton