(P) Rochiţe botez – ce trebuie să urmăreşti când le selectezi?

Achiziționarea trusoului pentru botez, a rochițelor şi a costumaşelor pentru bebeluşi poate fi o adevărată provocare, dacă nu ai alături parteneri de încredere.

Este important ca aceste piese să fie achiziţionate din magazine de specialitate. La fel de complexe sunt lucrurile şi când vorbim de producători. Trebuie să recunoaştem că atelierele specializate în crearea hainelor festive şi a accesoriilor pentru botez fac o treabă mult mai bună decât fabricile de linie unde se realizează haine la normă. 

Couture Bebe – furnizor de încredere pentru rochiţe botez şi trusouri personalizate

Couture Bebe este un atelier mic cu oameni dedicaţi, specializat în realizare de haine, rochiţe botez, costumașe botez şi trusouri personalizate pentru acest eveniment. Fiecare piesă ce poartă amprenta echipei este unul deosebit, unul creat cu pasiune şi simţ de răspundere. 

Couture Bebe pune accent pe calitatea materialelor, acordă maximum de atenție tuturor detaliilor şi vine cu idei geniale pentru orice tip de eveniment. Pentru că echipa Couture Bebe pune pe primul loc starea de bine a bebeluşului rochiţele, costumele şi celelalte accesorii pentru botez susțin starea de bine a acestora. 

Rochiţe botez – piese rafinate pentru micile prinţese

Hăinuţele ce poartă amprenta atelierului Couture Bebe nu sunt doar confortabile sunt şi expresive. Fie că vorbim de rochiţele albe, decorate cu broderii manuale, sau de cele minimaliste lungi folosite pentru botezul catolic, ori vorbim despre rochii roz decorate cu pene de struţ sau cu volane şi tull catifelat, avem certitudinea că micuța domnişoară vă beneficia de confortul mult dorit. Rochiţele pentru botez de la Couture Bebe sunt preţioase şi conferă evenimentului aspectul festiv atât de apreciat.

Rochiţa de botez nu trebuie să fie doar frumoasă, sau doar aspectuoasă, trebuie să fie şi uşor de îmbrăcat şi dezbrăcat, astfel bebeluşa nu va simţi disconfort în timpul acestor operaţiuni. În final trebuie să se țină seamă de versatilitate, chiar dacă rochiţa de botez este o piesă festivă nu înseamnă că nu poate fi purtată şi în alt context, deci aceasta poate fi abordată confortabil şi cu altă ocazie.

Costumașe botez  – ținute unice pentru momente speciale 

Couture Bebe este partenerul care știe cât de important este momentul botezului, de aceea acorda toată atenția tuturor detaliilor. Alegerea de costumașe botez poate fi greu de realizat, în special când descoperi varietatea mare de modele şi piese create de echipa de specialişti. 

Ai de selectat dintre texturile fine, materialele cu cromatică deosebită, cusături geniale şi stiluri vestimentare diferite. Poți selecta costumașe botez în stil clasic, costumașe botez de epocă, costumașe moderne sau costumașe tradiționale.  Trebuie precizat că orice piesă ai selecţiona ai certitudinea unei achiziții inspirate. 

Costumele sunt formate din mai multe piese, body, pantaloni, veste şi  sacouri. Multe sunt completate de accesorii stilate, cum ar fi  băscuţe, botoşei și papioane distinse. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici