(P) Să înceapă jocurile! Pampers Pants, chiar și pentru cei mai micuți exploratori

Când bebelușii devin activi, încep să se miște și să se joace din ce în ce mai mult, schimbatul scutecului devine mult mai complicat, iar această activitate simplă de până acum devine un moment stresant pentru copil și destul de dificil pentru părinți. Iar pentru a le veni în ajutor, Pampers a lansat scutecul-chiloțel Pampers Pants S3, atât de ușor de utilizat și cu până la 12 ore de protecție împotriva umezelii!

La vârsta de 6 luni, copiii sunt dornici să exploreze lumea din jurul lor. În acel moment este probabil ca ei să stea deja în funduleț fără nici un ajutor, să meargă de-a bușilea cu un obiect într-o mână, să stea ferm pe picioare atunci când sunt ținuți, să ridice, să țină și să controleze un obiect folosind ambele mâini, să exploreze lucruri alunecând, lovind sau chiar prin scuturat… Acesta este momentul în care schimbatul scutecelor clasice devine o luptă. Există momente în care, indiferent de trucurile pe care le ai în mânecă, copilul tău nu este interesat să rămână la spectacol.

Cu scutecul-chiloțel Pampers Pants, mamele își pot schimba micuții exploratori mult mai repede și mai ușor, permițându-le să aibă mai mult timp pentru joacă.

„La vârsta de 6 luni, bebelușul începe să se miște, să se joace, să se întoarcă de pe față pe spate si invers, apoi să stea în șezut nesusținut.. În acel moment, ar trebui să punem copilul pe o suprafață plană, pentru ca micuții să descopere soluția pe cont propriu, iar noi ar trebui să fim acolo doar pentru a-i ajuta. Nimic nu trebuie forțat. Nu toți copiii încep să facă aceleași lucruri în același timp – unii copii încep mai devreme, iar alții mai târziu. Părinții trebuie să încurajeze dezvoltarea copilului, să-l lase să-și aleagă propria poziție și să își folosească energia în felul lui, fără să-l forțeze să stea în picioare sau să meargă. În acel moment, putem vedea cât de importantă este alegerea scutecului potrivit care să îi ofere copilului libertate de mișcare, precum și protecție împotriva umezelii', ne spune Roxana Pusca, medic pediatru.

Scutecul-chiloțel Pampers Pants este ușor de pus, asigură confort și ține umezeala departe de pielea bebelușului până la 12 ore. Scutecul-chiloțel este creat pentru copiii activi, acum chiar de la vârsta de 6 luni și poate fi schimbat în doar 3 pași simpli:

Scutecul-chiloțel Pampers Pants se fixează perfect cu ajutorul benzii elastice din jurul taliei, astfel încât acesta să poată fi pus dintr-o singură mișcare.

Mai mult timp pentru joacă și pentru experiențe minunate de mișcare și de explorare pentru copii și părinții lor, acum cu scutecul-chiloțel Pampers Pants.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Baby recomanda