(P) Scaunul de masă pentru bebeluși – extrem de util în meseria de părinte

Meseria de părinte este cea mai frumoasă de pe pământ. Dar și grea – ar spune majoritatea celor ce se bucură de minunata prezență a copiilor.

Unul dintre momentele care dau tuturor mămicilor și tăticilor bătăi de cap este cel în care micuțul trebuie să mănânce. Este pur și simplu haos! Mâncare împrăștiată peste tot, țipete, irascibilitate și lacrimi… pare o activitate care are potențialul să distrugă o zi frumoasă.

Miababy® vine însă cu o soluție și anume scaunul de masă pentru bebe. Acest produs a fost creat special pentru a ușura munca părinților, asigurându-le confortul atât lor, cât și puișorilor puși pe ceartă. Pentru a obține însă rezultatele cele mai bune este nevoie ca acesta să fie ales cu cea mai mare grijă.

Cum să alegi un scaun de masă pentru bebeluși

Căutarea oricărui produs destinat micuților trebuie să înceapă cu o informare în amănunt.

Astfel, atunci când de dorește achiziționarea unui scaun de masă pentru bebe trebuie să se țină cont de următoarele:

  • vârsta celui mic – în cazul în care se alege un produs care nu corespunde categoriei de vârstă a copilului, gradul de confort este afectat. În acest sens, trebuie să se țină cont de greutatea celui mic, produsul necesitând obligatoriu să fie rezistent și să împiedice astfel producerea unor accidente.
  • sistemele de siguranță – sunt de mai multe feluri, însă cel mai mult contează să fie de calitate și să împiedice alunecarea sau căderea micuțului.
  • modul în care poate fi întreținut – materialul din care este creat trebuie să fie ușor de curățat și să nu se zgârie prea repede. De asemenea, în cazul în care este prevăzut cu husă, este recomandat ca aceasta să fie detașabilă.
  • ajustabilitate – este esențial ca produsul ales să poată fi adaptat nevoilor specifice ale puișorului aflat în continuă dezvoltare, ajutând astfel în economisirea unor bani și garantând celui mic confortul necesar.
  • design – scaunul de masă pentru bebe trebuie să poată fi ușor de transportat și de depozitat, iar modul în care arată trebuie să îl distreze pe cel mic și să îl captiveze.

De câte tipuri sunt scaunele de masă pentru bebe

Ca și alte produse, scaunele de masă pentru bebeluși sunt de mai multe tipuri: scaune de masă bebe clasice, scaune de masă bebe transformabile și scaune de masă bebe înălțător.

Chiar dacă toate tipurile sunt special concepute astfel încât să faciliteze activitatea de hrănire a unui micuț, unele se remarcă mai mult prin prețul redus, iar altele prin designul aparte.

  • Scaun de masă bebe clasic

Un scaun de masă pentru bebe clasic are un preț cu mult mai mic față de celelalte scaune, asta datorită simplității sale. Deși nu are funcții suplimentare, este totuși alegerea principală a părinților datorită faptului că este confortabil și ușor de curățat.

Recomandarea Miababy®

Scaunul de masa Vanora este conceput pentru micuții care pot sta în șezut, cu vârste între 6 luni și 3 anișori. Dispune de centură cu prindere în cinci puncte, de tavă de dimensiuni mari cu suport pentru cană sau pahar, iar șezutul este lavabil. Husa cu animăluțe și buline este veselă și adorabilă, fiind foarte iubită de micuți.

  • Scaun de masă bebe transformabil

Este un tip de scaun apreciat pentru abilitatea sa de a se transforma din loc de luat masa, în loc de joacă. Astfel, acesta îmbină perfect utilul cu plăcutul, ușurând cu mult munca părintelui.

Recomandarea Miababy®

Scaunul de masă multifuncțional Eat&Play Juju este un model inovator ce poate fi utilizat de micuții cu vârste cuprinse între 6 luni și 6 ani. Acesta poate fi ușor de transformat dintr-un loc în care se poate servi masa, într-unul în care cel mic poate desena sau scrie. Are centură de siguranță în 5 puncte, spătar reglabil, colțuri rotunjite și opritor atașat de tăviță – pentru a împiedica alunecarea.

  • Scaun de masă bebe înălțător

Acest tip de scaun ușurează foarte mult munca părintelui și poate fi luat peste tot, având de regulă o greutate mică și o formă care îl face să fie ușor de transportat și depozitat.

Recomandarea Miababy®

Winfun este un scaun de masă înălțător care, pe lângă faptul că are o tăviță pentru mâncare care poate fi ușor curățată la mașina de spălat vase, se pliază rapid și poate fi utilizat atât acasă, cât și la restaurant sau în vacanță. Dispune de centuri de siguranță și spătar detașabil, fiind recomandat pentru micuții de până la 3 anișori.

Descoperă universul Miababy® și alege un scaun de masă bebe, de calitate, la un preț decent!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul