(P) Soluțiile pentru provocarea nr. 1 a proaspeților părinți, acum mai ușor de accesat cu Somnic de Pitic

De peste 6 ani, Somnic de Pitic ajută sute de familii din România să aibă parte de nopți odihnitoare alături de bebelușii lor. Astăzi, Oana Vlah, consultant certificat în somnul copilului, își relansează site-ul www.somnicdepitic.ro într-o versiune nouă, cu un design, conținut și funcționalități actualizate, pentru o experiență îmbunătățită de navigare și informare.

'Lansarea unui nou site Somnic de Pitic cu un design, conținut și funcționalități actualizate vine ca răspuns la dorința mea de a le garanta părinților o accesibilitate sporită a ghidurilor achiziționate. Ghidurile online sunt actualizate în timp real cu noutăți din domeniu și oferă o experiență îmbunătățită de informare despre rutine, recomandări, program de somn, indiferent de tipul de dispozitiv de pe care sunt accesate. Acum, prin noile funcționalități atribuite programelor Somnic de Pitic, ghidurilor video și consultațiilor, sunt mai aproape de proaspeții părinți în provocările lor zilnice legate de somn și odihnă' spune Oana Vlah.

Ajutorul în somnul odihnitor al copilului, la un click distanță

Sute de părinți reușesc, cu ajutorul Somnic de Pitic, să se întoarcă la nopți odihnitoare, iar micuții lor să aibă un somn adecvat vârstei lor. Cum somnul este un barometru al sănătății mintale, fizice și emoționale pentru părinți și copiii, ghidurile și serviciile Somnic de Pitic propun o abordare holistică, unde fiecare element, de la aranjarea mediului de somn, metode de liniștire, program de somn, la alimentația corectă, contribuie în a-l ajuta pe copil să adoarmă ușor.

Ghidurile Somnic de Pitic sunt împărțite pe vârste de la 0 la 3 ani și sunt ușor de accesat, din meniul site-ului. Odată achiziționate, rămân în contul părintelui pe o perioadă de 12 luni, acesta putând să revină la ele ori de câte ori dorește. Pot fi, de asemenea, oferite cadou, cu voucherul disponibil pe site. 

În completarea lor vin serviciile de consultanță individuală, online sau la domiciliu cu Oana Vlah. Alături de ea, părinții vor găsi soluțiile cele mai potrivite pentru a crea o rutină benefică pentru bebeluș.

Pentru acei părinți care caută informații prezentate într-o manieră cât mai compactă și accesibilă, există ghidurile video Somnic de Pitic, unde Oana Vlah explică provocările cele mai întâlnite când vine vorba de somnul bebelușului.

Oana Vlah, psiholog, consultant certificat în somnul copiilor, expert în tulburările de somn comportamentale, în continuă formare în știința somnului

Oana Vlah a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și are certificare în psihoterapie experiențială în cadrul SPER România. A făcut cursuri de formare pentru somnul copilului și al adultului la Maternity and Parenting Institute – SUA și la Universitatea Michigan – Neurobiologia și Medicina Somnului. Acum aprofundează medicina somnului la Oxford University și la Colorado State University.

Somnic de Pitic revoluționează felul în care părinții români văd creșterea și îngrijirea bebelușului. Toate materialele disponibile pe site sunt în continuă actualizare și îmbunătățire, pentru a fi în acord cu cele mai recente studii și adaptate nevoilor părinților.

Știința somnului, acum accesibilă prin sfaturi de încredere, rapid și ușor de pus în practică

„Am creat proiectul Somnic de Pitic pentru a-i ajuta pe părinții care își doresc să îi ajute pe cei mici să crească sănătos, beneficiind de un somn bun. Rolul meu este întâi să demitizez toate credințele populare legate de somnul copiilor și să îi ajut atât pe adulți, cât și pe copii, să se bucure de beneficiile unui somn înalt calitativ. Majoritatea tulburărilor de somn au o cauză comportamentală și astăzi avem privilegiul de a ne baza pe studii validate, tehnici și metode prin care putem rezolva mare parte din ele, atât timp cât suntem perseverenți și înțelegem importanța somnului.', completează Oana Vlah.

Noul site www.somnicdepitic.ro este o platformă ce integrează informații esențiale despre știința somnului pe înțelesul tuturor în ghiduri de somn accesibile online, de pe orice dispozitiv, în numeroase articole, e-books, resurse scrise și video, template-uri pentru rutine și programe gratuite, newsletter. Odată accesate, serviciile Somnic de Pitic sunt o investiție minoră cu impact major asupra calității somnului, creșterii sănătoase și dezvoltării armonioase a copiilor.

Despre Somnic de Pitic

Somnic de pitic este o platformă românească ce integrează informații despre știința somnului, recomandări și soluții esențiale în stabilirea unei igiene de somn sănătoase, a unui program de somn adaptat vârstei bebelușului în ghiduri de somn, webinarii, servicii de consultanță, în numeroase articole, e-books gratuit, resurse scrise și video. De peste 6 ani, prin Somnic de Pitic, Oana Vlah, psiholog și consultant certificat în somnul copilului, ajută proaspeții părinți să se bucure de nopți odihnitoare, cu bebe alături.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton