(P) Te așteptăm în farmaciile Catena cu o surpriză specială: Cărticica Mama și Copilul

Știm că întrebările și grijile pe care le ai, ca mamă sau viitoare mamă, sunt multe și credem că meriți să ai acces la cele mai bune recomandări pentru a-i oferi micuțului tău cea mai bună creștere. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți venim în ajutor și am pregătit pentru tine cea mai bună sursă de informații de la specialiști.

Cu ajutorul specialiștilor din domeniul medical și farmaceutic, am conceput proiectul „Cărticica Mama și Copilul', care cuprinde 8 cărticele unde se regăsesc informații esențiale atât pentru viitoarele mămici, cât și pentru cele care au deja un copil. 

Cărticelele sunt structurate pe segmente de vârstă, de la preconceptie și sarcină și până la segmentul de vârstă de 15 ani și se adresează mămicilor care vor să afle cum să aibă grijă în mod corect atât de ele, cât și de copilul lor. Astfel, părinții pot afla din surse de încredere care sunt cele mai bune sfaturi și recomandări pentru a-i putea asigura copilului cea mai bună îngrijire.

De ce este bine să fii un părinte informat?

Un părinte informat este un părinte puternic. Venirea pe lume a unui copil vine cu multe necunoscute pentru părinți, care trebuie să se informeze cu privire la dezvoltarea sănătoasă a micuțului lor, pentru a ști cum să reacționeze la schimbările prin care trece acesta și la provocările care vin odată cu creșterea.

Încă din momentul nașterii, copilul se află într-un proces continuu și rapid de dezvoltare, care vine cu nevoi și provocări noi. Tocmai de aceea, părintele trebuie să anticipeze toate aceste schimbări, dar în același timp și să contribuie la construirea și menținerea unui stil de viață sănătos atât pentru cel mic, cât și pentru restul familiei. 

Dacă părintele va fi informat cu privire la cum ar trebui să arate procesul de dezvoltare al copilului, va putea să identifice dacă un copil se dezvoltă sau nu în mod adecvat, să înțeleagă ce poate face pentru a-l ajuta și să răspundă în mod eficient nevoilor fiecărui copil. Cărticelele Mama și Copilul reprezintă sursa perfectă de informații necesare pentru toate aceste întrebări. 

Doar câteva dintre cele mai importante întrebări la care vei găsi un răspuns avizat în Cărticelele Mama și Copilul sunt: 

  • Mișcările copilului în burtică. Ce este normal și când să te îngrijorezi
  • Cum îngrijim nou-născutul?
  • Cât de mult trebuie să mănânce un bebeluș?
  • Îngrijirea pielii bebelușului
  • Bolile copilăriei, tot ce trebuie să știi
  • Cum creștem imunitatea copilului
  • Dezvoltarea emoțională: o explozie de sentimente
  • Răceli și gripe în colectivitate etc

Cum intri în posesia Cărticelelor Mama și Copilul?

Cărticelele se distribuie în mod gratuit, în farmaciile Catena. Vino în oricare farmacie și fă-ți un card Catena Mama si Copilul sau actualizează-ți datele de pe Cardul Mama si Copilul deja existent și primești în mod gratuit o Carticica Mama si Copilul, special concepută pentru a-ți raspunde la întrebările pe care le ai cu privire la creșterea și dezvoltarea copilului tău. 

Cărticica pe care o vei primi va fi aferentă vârstei copiilor tăi. În plus, cardul Mama si Copilul îți poate aduce reduceri de până la 25% la anumite produse!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse