(P) Top destinații sigure de vacanță pentru familii cu copii

Visezi să mergi în vara asta în vacanță, dar dorești să iei și copilul cu tine? Noi îți venim în ajutor și am făcut pentru tine un top al destinațiilor ideale și sigure în contextul distanțării sociale pentru familiie cu copii. 

Bineînțeles că nu există neapărat limitări, până la urmă poți merge cu cei mici oriunde în lume, însă într-adevăr sunt unele destinații mai primitoare pentru copii. 

Mai mult, cei care sunt părinți știu că hotelurile care au amenajări pentru copii fac diferența într-o vacanță. Nu de alta, dar dacă ți-ai luat toate măsurile pentru o vacanță reușită cu copiii, îți dorești să ai timp liber și pentru tine și soț, iar copiii să se bucure de fiecare moment care apare. 

De aceea este important să faci o cercetare înainte de a decide care va fi destinația ta de vacanță. Fie că vrei să mergi mai aproape sau ești dispusă să îți continui călătoriile în locuri mai exotice, iată un top al destinațiilor pentru familii cu copii.

Grecia, perfectă pentru o vacanță cu familia

Un paradis aproape de casă, Grecia le oferă tuturor câte o surpriză, indiferent de vârstă. Fie că alegi să mergi cu mașina, autocarul sau cu un zbor charter, Grecia este pregătită să te întâmpine cu brațele deschise și să le ofere celor mici o vacanță de neuitat.

Corfu, Lefkada, Riviera Olimpului, Parga, Sithonia sau Thassos, toate pot câștiga titlul de destinație turistică ideală pentru familiile cu copii. Sunt însorite, au plaje impresionante și sunt pline de istorie și de povești. 

Cel mai important însă, este faptul că sunt liniștite și că pot oferi doza perfectă de odihnă. Vei descoperi numeroase hoteluri care au locuri de joacă pentru copii și chiar câteva parcuri de distracție în care cei mici se pot desfășura în voie și își pot face propriile amintiri incredibile. Nu trebuie să uităm de gastronomie, care este una dintre cele mai atractive din întreaga lume. 

Trei destinații de vacanță în Grecia child friendly

Insula Corfu este un paradis verde, în care natura și exotismul plajelor se împletesc perfect. Aici vei găsi nenumărate golfuri, plaje intime și o mare calmă. Cei mici cu siguranță se vor distra la Aqualand și se vor bucura de peisajele din jur. O parte dintre hotelurile ideale pentru princhidei sunt: Hotel Marbella, Hotel Ikos Dassia, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Hotel Elea Beach, Labranda Sandy Beach, Hotel Louis Kerkyra Golf.

Dacă vrei să găsești cu adevărat definiția unei vacanțe relaxante, odihnitoare și amuzante, atunci trebuie să ajungi în Lefkada. Pe lângă plajele generoase, cu nisip fin și intrare lină în mare, aici te vor încânta și peisajele, hotelurile adaptate familiilor cu copii, nenumăratele posibilități de distracție și bucătăria locală de care te vei îndrăgosti pe loc. Hotelurile primitoare pentru copii sunt: Hotel Porto Galini Seaside Resort, Hotel Kastro Maistro, Thalero Holiday Centre.

Thassos este o stațiune grecească generoasă în oferte și perfectă pentru familii. Pe lângă plajele superbe, apa turcoaz și nenumăratele posibilități de distracție pe care le oferă, în Thassos vei găsi și o multitudine de zone de explorat, monumente, atracții turistice de vizitat și activități sau sporturi de agrement de experimentat. Fie că îi introduci pe cei mici în fabuloasa istorie a țării, fie că îi înveți să înoate sau să facă scufundări, experiența în Thassos va fi o aventură continuă. De asemenea, mâncarea este pentru toate gusturile, la unele hoteluri vei găsi inclusiv preparate culinare organice. Acestea sunt hotelurile cu facilități pentru copii de aici: Alea Hotel & Suites, Hotel Royal Paradise Beach Resort, Hotel Ilio Mare, Hotel Grand Beach.

Bulgaria, ideală pentru o vacanță cu cei mici

Are ieșire la Marea Neagră, iar litoralul bulgăresc este renumit pentru hotelurile ce au animație pentru copii. Majoritatea unităților de cazare sunt situate pe plajă, au piscine private, parcuri acvatice, jocuri interactive, chiar și meniuri speciale pentru cei mici. Pentru că este țara noastră vecină, poți ajunge foarte ușor cu mașina personală. 

Stațiunile Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena, toate sunt în topul preferințelor familiilor cu copii. Au plaje generoase, umbreluțe, șezlonguri, cluburi de joacă pentru copii și animație atât ziua, cât și seara. Pe scurt, nu există destinație mai potrivită ca Bulgaria pentru tine și copilul tău. 

Trei destinații de vacanță în Bulgaria child friendlys

Una dintre destinațiile frumoase preferate de turiștii din România este stațiunea Nisipurile de Aur. Aceasta așteaptă familiile cu copii la vacanțe confortabile și amuzante. Hotelurile și complexurile de cazare sunt dotate cu facilități perfecte pentru cei mici, iar plajele, peisajele, marea, posibilitățile de agrement sunt doar câteva motive pentru a veni în vacanță aici. Mâncarea este delicioasă, iar hotelurile le oferă celor mici cele mai interesante surprize cu spectacole și seri tematice. O parte din hotelurile pentru prichindei de aici sunt: Hotel Grifid Marea, Hotel Grifid Bolero, Hotel Grifid Vistamar, Hotel Grifid Encanto Beach, Hotel LTI Dolce Vita Sunshine Resort.

Dacă litoralul bulgăresc îți face cu ochiul pentru următorul tău concediu alături de cei mici, atunci pune pe listă stațiunea Obzor. Această destinație îi întâmpină pe copii cu diverse atracții acvatice, plajă curată, parcuri, locuri de joacă special amenajate, spectacole și animație. În imediata apropiere se află Burgas, unde puteți petrece o zi întreagă. Nu rata meniurile cu fructe de mare pe care le vei întâlni la tot pasul! Iată o parte din hotelurile child friendly din Obzor: Hotel Reina del Mar, HVD Clubhotel Miramar, Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Sol Luna Bay.

Dacă nu vrei să mergi foarte departe, poți alege stațiunea Albena, unde ajungi ușor cu mașina personală. Stațiunea vecinilor de la sud de Dunăre este perfectă pentru familiile cu copii, în condițiile în care prezintă o abundență de parcuri de distracție, trenulețe, tobogane și locuri de joacă. Sunt suficient de multe opțiuni destinate copiilor, încât să îți poți găsi și timp pentru activități destinate adulților. Hotelurile care oferă facilități pentru copii: Hotel Kaliakra, Hotel Primasol Ralitsa Aqua Club, Hotel Gergana, Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Hotel Vita Park.

Dacă te-am convins cu toate aceste argumente, atunci te așteptăm pe Travel Planner pentru cele mai bune oferte pentru tine și copilul tău. Noi ne vom ocupa de vacanța ta, tu doar trebuie să îți faci bagajele. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber